hanıma sordum panamaya gidelim mi diye
daha sinemaya gidemedik dedi
e o da haklı
ev sinema bileti dolu çocuklardan gidemiyoruz
Dün 9 mayıs üretimli 250 ml lik kutu colalarda kırmızı açma halkası buldum,bilginiz olsun,
Demek ki kampanya devam edecek.
e o da haklı
eğer 3D geçerli varsa 2 kişilik verirseniz sevinirim, oğlum aslan max diye tutturdu
e o da haklı
eğer 3D geçerli varsa 2 kişilik verirseniz sevinirim, oğlum aslan max diye tutturdu 
işin gıcığı hem 3d geçerli değil hem de sadece mersinde geçerli
e o da haklı
haha valla bizdede aynıı durum var bilet almadım bile 3.çocuk ikisi bebe bizi anca 23 nisan sinema şenlikleri kabul ediyor
ne hoporler geldi ne kulaklik 1 haftaboldunilk siparis 10 gun yaziyo diye bisey demiyorum ama gicik olmaya basladim hafiften mng kargodan nefret ediyorum benim bi kargomu kaybetmis 1 ay sonra bulmustu sonra sinirler
ne hoporler geldi ne kulaklik 1 haftaboldunilk siparis 10 gun yaziyo diye bisey demiyorum ama gicik olmaya basladim hafiften mng kargodan nefret ediyorum benim bi kargomu kaybetmis 1 ay sonra bulmustu sonra sinirler
mng kargodan bende şikayetciyim benim kargolar heryeri geziyor en son menderese gitti sonra çiğli kipa en son foçaya gelebildi sürekli aynı şeyi yapıyorlar
Cuma günü kapıya not bırakan kargo, cumartesi adresi bulamadık deyip kargoyu geri göndermeyi başarıyor
Cuma günü kapıya not bırakan kargo, cumartesi adresi bulamadık deyip kargoyu geri göndermeyi başarıyor 
Kullanım koşullarını okuyunuz,1 hafta bekletmesi gerekirdi