Cuma günü kapıya not bırakan kargo, cumartesi adresi bulamadık deyip kargoyu geri göndermeyi başarıyor 
Kullanım koşullarını okuyunuz,1 hafta bekletmesi gerekirdi
Olay o değil aynı adrese 2 farklı kargo geliyor.
1. kargo için cuma günü kapıya not bırakıyorlar
2. kargo için cumartesi günü adresi bulamadık diyorlar.
Cuma günü kapıya not bırakan kargo, cumartesi adresi bulamadık deyip kargoyu geri göndermeyi başarıyor 
Kullanım koşullarını okuyunuz,1 hafta bekletmesi gerekirdi
Olay o değil aynı adrese 2 farklı kargo geliyor.
1. kargo için cuma günü kapıya not bırakıyorlar
2. kargo için cumartesi günü adresi bulamadık diyorlar.
Sitelerine iletişimden yazın,bir daha problem yaşamazsınız,
şikayetvara da yazabilirsiniz.
yurtiçi kargo her türlü teslimatı zorlaştıran nankör bir firma bence şu an mng ve aras
çok daha vefalı ve yardımcı firmalar ben bundan sonra yurtiçiyle gelen ilk paketi küçük
büyük demeden dağıtıcısıyla kapımdan kovmayı düşünüyorum hır çıkarsada çıksın komik
bahanelerle ürünleri geri gönderiyorlar,
yurtiçi kargo her türlü teslimatı zorlaştıran nankör bir firma bence şu an mng ve aras
çok daha vefalı ve yardımcı firmalar ben bundan sonra yurtiçiyle gelen ilk paketi küçük
büyük demeden dağıtıcısıyla kapımdan kovmayı düşünüyorum hır çıkarsada çıksın komik
bahanelerle ürünleri geri gönderiyorlar,
burada en karlı dağıtıcı çıkar ...
dağıtıcı adına konuşuyorum.
inş. büyük bişey gelir belkide ipod
.

:D
kargoyu alıp.
interneten şikayet için mail atmak çok daha mantıklı bence ama yinede düşündüğünüzü yapın dağıtıcıda sevinsin:P
On bir gün oldu, hala hoparlör gelmedi
On bir gün oldu, hala hoparlör gelmedi 
Benim bazı siparişlerim 10 günden fazla süre geçtiği halde gelmedi.
Bugüne kadar herhangi bir problem olmamıştı,bakalım ne olacak?
kirmizi kasada mesaj attim 10 gun olmadan bisey yapamiyorum 10 gun gecsin gelmesse tekrar mesaj atin diye mesaj gondermis bakalim beklemedeyim su an
Futbol topu sipariş verdim. Bir alana bir bedava diyordu, kampanyadan yararlanabilirsin diye uyarı mesajı da geldi. Kargo üzerindeki irsaliyede de futbol topu 2'li set diyor ama içinden 1 top çıktı. Mail attım bakalım ne olacak.
ben de 2 futbol topu alacaktım iyi ki almamışım tek top gönderceklerse değeri yok zaten 4-5 liraya satılıyor sentetik toplar...
bana bugün hoparlörler geldi 21 mayısta almıştım, 1 tane gelir sanıyodum 2 tane geldi