uçağı parça pinçik ettim ama ödül bulamadım.
İşte bugünün ipucu: Şanslı pikseller, Comfort Class seviyor! Bu bölüm civarında şansınızı deneyin! İpuçları için takipte olun! Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinnes.com/
comfort class neresi acaba
İşte bugünün ipucu: Şanslı pikseller, Comfort Class seviyor! Bu bölüm civarında şansınızı deneyin! İpuçları için takipte olun! Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinnes.com/
evet neresi orası koskocaaa uçak sonuçta demi
2 kere denedim ama sonuç olumsuz.
Kayit olun veya giris yapinnes.com/
evet neresi orası koskocaaa uçak sonuçta demi
bussines classın arkası .. comfort clas.
orta kısma yakın.
oraları deneyin.
ben ilk denememde buldum.turkish airlines logosu vardı yanında thy ball yazıyordu.kazandımmı şimdi anlamadım.
logoyu ilk bulan kişi o ödülü kazanacağından ben kazanamadım.çünkü bulduğum logolarda isimde vardı.mesela kevin fetter....arkadaşımınkinde bircan döngel........
isimsiz bulursak kazandık demektir
logoyu ilk bulan kişi o ödülü kazanacağından ben kazanamadım.çünkü bulduğum logolarda isimde vardı.mesela kevin fetter....arkadaşımınkinde bircan döngel........
isimsiz bulursak kazandık demektir 
Bulunca nasıl bir şey çıkıyor ekran görüntüsü koyar mısın.
Pikseller bugün Barcelona takımıyla ve pilotla beraberler! Şanslı pikseli bulmak için tıklamaya devam edin… Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinnes.com/