facebook sayfasında ödüller piksellerin altında saklıymış ama ben ne olduğunu haala anlayamadım konmu açıkmı bilmiyorum ben bulamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Sabah banada mail geldi. Yarışmaya girdim. Bir uçak görüntüsü var. Mouseyi gezdirince görüntü büyüyor. Ödül bu büyük görüntülerin içinde saklı. sanırım günde 200 kez tıklama hskkımız var. (ben daha bulamadım)
link veremiyorum veren arkadaşa teşekkürler
neredeyse her yere tıkladım bırsey oldugu yok turkısh aırlınes sayfası sozde dil seçimini türkce yapar ınsan
yahu ben de tıkladım ama anlamadım

denk gelirse kazandınız mı diyecek yoksa etrafını tamamen tıklayıp resmini bulmamız mı gerek.
ben de tıkladım bir şey anlamadım
Ödüller piksellerin altında gizli! Şanslı pikseli bul, ödülü kazan! İpuçlarını takip et, şansını arttır! İşte ilk ipucu: Ödüller için çok uzağa bakmana gerek yok! Uçağın üzerinde dolaşman yeterli! Yeni ipuçları Facebook ve Twitter’da çok yakında! Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinnes.com/
Kayit olun veya
giris yapin
Ödüller piksellerin altında gizli! Şanslı pikseli bul, ödülü kazan! İpuçlarını takip et, şansını arttır! İşte ilk ipucu: Ödüller için çok uzağa bakmana gerek yok! Uçağın üzerinde dolaşman yeterli! Yeni ipuçları Facebook ve Twitter’da çok yakında! Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinnes.com/
Kayit olun veya giris yapin
dün çok uğraştım bununla,zaten sadece uçağın üzerinde gezindim ama yine de bulamadım

birisi bulursa haber versin arkadaşlar hep birlikte katılalım