oylamalı yarışmalara çok katılmam şimdi katıldığım colgate var ve cidden çok çaba harcadım şuan 1.yim ama bazı uyanıklar faceimi kırıp şifremi değiştirmişler yazık nelerle uğraşıyolar

bide büyük ödüller olsa neler yapacaklar çok şaşırıyorum neyseki geri alabildim
OHA!!! artık geçmiş olsun iğce şaşırtmışlar
oylamalı yarışmalara çok katılmam şimdi katıldığım colgate var ve cidden çok çaba harcadım şuan 1.yim ama bazı uyanıklar faceimi kırıp şifremi değiştirmişler yazık nelerle uğraşıyolar
bide büyük ödüller olsa neler yapacaklar çok şaşırıyorum neyseki geri alabildim 
kuzum inanmıyorum ne yuzusz insanlar var sıkma sen canını :S
facebook mailinizi kullandığınız msn ile aynı yapmayın, mailinizi gizleyin birde . deneme imkanları bile olamaz bu sayede
üzücü şeyler bunlar
şaka gibi yaa :/
ne kadar hazımsızlar!
Allah'tan geri alabildim o yüzden çok takmıyorum ama açıkçası geri almasaydım napardım onu bilemiycem saolun bu arada
facebook mailinizi kullandığınız msn ile aynı yapmayın, mailinizi gizleyin birde . deneme imkanları bile olamaz bu sayede
üzücü şeyler bunlar
mailimin msnle hiç alakası yok hatta o maili kampanyalar için falanda kullanmam pek ayrıca gizlide ama insan isteyince herşeyi yapıyo demekki
aaa geçmiş olsun canım ya:(((
facebook şifrenizi ve kullanıcı adınızı iyi bilin kimseye söylemeyin mail ile bağlantılı olsun birisi çaldıgı anda gidin savcılığa dilekçe verin banka hesaplarıma erişmeye çalıştılar banka hesaplarım ekstrelerim vardı mailimde deyin anında ip adresinden kim oldugu çıkıyor 2 ay sonra mahkeme de karşınıza çıkıyor ayrıca patronun başına geldi mailini kırmaya çalıştılar savcılıga dilekçe verdi şimdi 5 sene hapisle yargılanıyor sonuçta siciline işleniyor hayatı karartıyor siz üzülceğinize onlar üzülsün !!!