0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
simdi actılar numarayı dagıtım yapan kişi rahatsızlanmıs yarın elimize ulasırmıs gamzee
Ebrucum mailerime cevap yaziyirlardi 2 Hafta once simdi kestiler yazmayi anlamiyorum hergun nete girip mail mi aticagim son care sikayet vara yazicagim artik
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSözten sayesinde bende kazanmıstım ama elime geçmedi ulasabiliceğim bir numara var mı ? facebookta yazıyorum ama cevap vermiyorlar 0800 211 33 50 Algidayı aramalısın kanka ... ev telefonumuz sorunlu ceptende ulasılmıyor 0800 lu numaralara sinir oldum yaaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSözten sayesinde bende kazanmıstım ama elime geçmedi ulasabiliceğim bir numara var mı ? facebookta yazıyorum ama cevap vermiyorlar 0800 211 33 50 Algidayı aramalısın kanka ...
Sözten sayesinde bende kazanmıstım ama elime geçmedi ulasabiliceğim bir numara var mı ? facebookta yazıyorum ama cevap vermiyorlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSözten sayesinde bende kazanmıstım ama elime geçmedi ulasabiliceğim bir numara var mı ? facebookta yazıyorum ama cevap vermiyorlar 0800 211 33 50 Algidayı aramalısın kanka ... ev telefonumuz sorunlu ceptende ulasılmıyor 0800 lu numaralara sinir oldum yaaaa olur ya gelmezse eğer telefon kulübesinden arayabilirsin , aklında bulunsun...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSözten sayesinde bende kazanmıstım ama elime geçmedi ulasabiliceğim bir numara var mı ? facebookta yazıyorum ama cevap vermiyorlar 0800 211 33 50 Algidayı aramalısın kanka ... ev telefonumuz sorunlu ceptende ulasılmıyor 0800 lu numaralara sinir oldum yaaaa olur ya gelmezse eğer telefon kulübesinden arayabilirsin , aklında bulunsun... telefon kulübelerinden ilk 1 dkka tüm numaralar bedava deniyor ama ben hiç arayamadım bilen var mı bu arada, telefon ücretleri pahalı da bunu da bedavaya getirmek lazım