eskıden katılanlkar bıdaha katılabıldımı
omo likit kazandım ama yine hata veriyor, geçen sefer de aynısı olmuştu. şimdiye kadar omo likit kazanabilen oldu mu?
Bende dün gece omo likit kazandım kart numarası ve diğer bilgileri girdim bir hata oluştu dedi kapadım sonra
ya mağzadan alınmıyor mağza çalışanları müdürü dahi kampanyayı bilmiyor müşteri hizmetleri bişey bilmiyo mağzaya gidin diyo diyorum onlarda bilmiyo devlet dairesine döndü ordan oraya gidiyoz hiç uğraşmayın kimsenin bişey bildiği yok migros batırmış kampanya yapıyım derken 4441044 numaralı telefondan başka biyer varsa aranacak yazın bizde arayalım arkadaşlar, yükleten nasıl yükletmiş anlamadım
ya mağzadan alınmıyor mağza çalışanları müdürü dahi kampanyayı bilmiyor müşteri hizmetleri bişey bilmiyo mağzaya gidin diyo diyorum onlarda bilmiyo devlet dairesine döndü ordan oraya gidiyoz hiç uğraşmayın kimsenin bişey bildiği yok migros batırmış kampanya yapıyım derken 4441044 numaralı telefondan başka biyer varsa aranacak yazın bizde arayalım arkadaşlar, yükleten nasıl yükletmiş anlamadım
migros müşteri hizmetleri de bilmiyor mu?
migros müşteri hizmetleri de bilmiyor mu?
Müşteri hizmetlerini arıyorsun şikayetini anlatıyorsun oradaki kadın da genel müdürlüğe mail yazıyor ertesi gün aranıyor ne kazandıysam indirim tutarı olarak hesabına yükletiliyor bu kadar basit önce daha kolaydı indirim çekini basıp kasaya gidiyordun ama kasada okumama problemi yaşanmaya başladı zaten hemen kazanınca düşmüyor 5 - 7 gün arasında kartına yükleniyor. sen ara söyle indirim olarak hesabına yüklensin bu kadar
cıkın kişiler var mı? hileli her her döndüğünde hep aynı yerde duruyor...
60-70 tane falan kazandım..sokağı yıkadık tertemiz oldu.
60-70 tane falan kazandım..sokağı yıkadık tertemiz oldu.
maşallah ben kazandıklarımla anca apartmanı ve bahçeyi yıkayabildim
ben kazanamamıstım simdi trekrar hak verırmı acaba bı yolu varmı..
omo likit kazandım ama yine hata veriyor, geçen sefer de aynısı olmuştu. şimdiye kadar omo likit kazanabilen oldu mu?
Bende dün gece omo likit kazandım kart numarası ve diğer bilgileri girdim bir hata oluştu dedi kapadım sonra
az önce bende omo likit kazandım ama hata verdi alamadım tabiki.