Gönderen Konu: Migros'lardan Anında Omo, Yumoş, Cif, Sunlight, Domestos kazanma şansı  (Okunma sayısı 7240 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TheWazZ

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ya arkadaşlar.
Bende şifre var ama nereye girecem.
Kiosk da girecek yer yok.
Hiç gidip alan oldu mu ?

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
migrosms kısmı var oraya girip alcaksn
cok alan oldu coooooook ::)

Çevrimdışı ozlem_el

• Usta Kampanyacı
karta cif kaydettirdim ama gittim baktım kioskta hiçbir şey görünmüyor. önceki seferde kazanılan neyse çıkıyordu. ben yine de aldım cifi gittim kasaya belki düşer diye ama olmadı, alamadım  >:(
bloğuma bekliyorum :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı TheWazZ

• Acemi Kampanyacı
  • **
migrosms kısmı var oraya girip alcaksn
cok alan oldu coooooook ::)

Ya şifreyi girince yanlış şifre girdiniz diyor :S

Çevrimdışı 6582

• Yeni Kampanyacı
  • *
8 tane cif sunlight kazandım.2 tanesi money kart 6 tanesi telefon numarası migrosms ile 5m migrostaki kioska girdim ama hatalı diyip duruyor.money kartı kontrol ettiğimde onda dabir şey göremedim.şimdi ürünleri alamıyacakmıyım..nasıl olacak ?

Çevrimdışı dorothy

• Acemi Kampanyacı
  • **
önceki sefer bi tane cif kazanmıştım karta yükletip almıştım.şimdi ise hiç döndürme hakkınız yok dıo ???
en şanslı...

Çevrimdışı hazong

• Deneyimli Kampanyacı
Cif kazanmıştım, kasaya gittim, gözükmüuor dediler....sonra işlenir dediler, aldık...hala yüklenmemiş...iki gün geçti aradan .

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
8 tane cif sunlight kazandım.2 tanesi money kart 6 tanesi telefon numarası migrosms ile 5m migrostaki kioska girdim ama hatalı diyip duruyor.money kartı kontrol ettiğimde onda dabir şey göremedim.şimdi ürünleri alamıyacakmıyım..nasıl olacak ?
aynen şifrelere hatalı diyor en kısa zamanda buna çöüzm bulmalıyız kampanyada bitecek ben 3 migros değiştirdim kiosk basıyordu daha önce şimdi basmıyor biz money clup üyesi değiliz diye arayalım ve şifrelerin kioksda görünmesi için zorlayalım herkez ararsa anlarlar hata yaptıklarını
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı ersl

• Yeni Kampanyacı
  • *
ben de kazandım

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
ben de kazandım
kazandında kiosktan şifreyi bastıramıyorsun kimsede ilgilenmiyor hadi bakalım migrosa giden gelen yazar buraya yazıyı ama o zamanda iş işden geçer 31 temmuz son gün diyor kiokslar okumuyor hediyelerimizi alamıcaz....
bugün bana yarın SANA UNUTMA !