Gönderen Konu: Migros'lardan Anında Omo, Yumoş, Cif, Sunlight, Domestos kazanma şansı  (Okunma sayısı 7876 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
eskıden katılanlkar bıdaha katılabıldımı ???

Çevrimdışı turkeyarmy22

• Yeni Kampanyacı
  • *
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
omo likit kazandım ama yine hata veriyor, geçen sefer de aynısı olmuştu. şimdiye kadar omo likit kazanabilen oldu mu?

Bende dün gece omo likit kazandım kart numarası ve diğer bilgileri girdim bir hata oluştu dedi kapadım sonra

Çevrimdışı soldierkan

• Usta Kampanyacı
ya mağzadan alınmıyor mağza çalışanları müdürü dahi kampanyayı bilmiyor müşteri hizmetleri bişey bilmiyo mağzaya gidin diyo diyorum onlarda bilmiyo devlet dairesine döndü ordan oraya gidiyoz hiç uğraşmayın kimsenin bişey bildiği yok migros batırmış kampanya yapıyım derken 4441044 numaralı telefondan başka biyer varsa aranacak yazın bizde arayalım arkadaşlar, yükleten nasıl yükletmiş anlamadım

Çevrimdışı serkanevreka

• Yeni Kampanyacı
  • *
ya mağzadan alınmıyor mağza çalışanları müdürü dahi kampanyayı bilmiyor müşteri hizmetleri bişey bilmiyo mağzaya gidin diyo diyorum onlarda bilmiyo devlet dairesine döndü ordan oraya gidiyoz hiç uğraşmayın kimsenin bişey bildiği yok migros batırmış kampanya yapıyım derken 4441044 numaralı telefondan başka biyer varsa aranacak yazın bizde arayalım arkadaşlar, yükleten nasıl yükletmiş anlamadım
migros müşteri hizmetleri de bilmiyor mu?

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
migros müşteri hizmetleri de bilmiyor mu?
Müşteri hizmetlerini arıyorsun şikayetini anlatıyorsun oradaki kadın da genel müdürlüğe mail yazıyor ertesi gün aranıyor ne kazandıysam indirim tutarı olarak hesabına yükletiliyor bu kadar basit önce daha kolaydı indirim çekini basıp kasaya gidiyordun ama kasada okumama problemi yaşanmaya başladı zaten hemen kazanınca düşmüyor 5 - 7 gün arasında kartına yükleniyor. sen ara söyle indirim olarak hesabına yüklensin bu kadar :)
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı abdican38

• Yeni Kampanyacı
  • *
cıkın kişiler var mı? hileli her her döndüğünde hep aynı yerde duruyor...

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy

60-70 tane falan kazandım..sokağı yıkadık tertemiz oldu.
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü

60-70 tane falan kazandım..sokağı yıkadık tertemiz oldu.

maşallah ben kazandıklarımla anca apartmanı ve bahçeyi yıkayabildim  :D

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
ben kazanamamıstım simdi trekrar hak verırmı acaba bı yolu varmı..

Çevrimdışı EwreM

• Usta Kampanyacı
omo likit kazandım ama yine hata veriyor, geçen sefer de aynısı olmuştu. şimdiye kadar omo likit kazanabilen oldu mu?

Bende dün gece omo likit kazandım kart numarası ve diğer bilgileri girdim bir hata oluştu dedi kapadım sonra

az önce bende omo likit kazandım ama hata verdi alamadım tabiki.