Gönderen Konu: her gun 3 SAMSUNG pixon cep telefonu toplam 90 pixon hediye  (Okunma sayısı 25093 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Chayan

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: her gun 3 SAMSUNG pixon cep telefonu toplam 90 pixon hediye
« Yanıtla #110 : 01 Mayıs 2009, 14:08:52 »
Neyse konuyu uzatmaya gerek yok ayın 18'ınde ak koyun kara koyun ortaya cıkar.

Çevrimdışı wurunkatte

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #111 : 01 Mayıs 2009, 21:40:32 »
İnşallah emek verenler kazanır. Bu arada günlük 800 kelime gönderilebilir. Gece 12 den öğle 12 ye kadar 400 kelime gönderdim. Ama öğleden sonra uyku bastırdığı için biraz uyudum. İnternet yavaşladı felan ancak 650 civarı gönderebildim. Bunda 10 parmak yazmamın büyük faydası var.
İşin açıkçası böyle gizli saklı neyin ne olduğu belli olmayan yarışmalardan kıllanıyorum. Bi top10 listesi koyda neyin ne olduğunu görelim. Bu oyun için 48 saatim gitti. İnşallah kazanırım da 4 yıllık telefonumdan kurtulurum.  ;D

Çevrimdışı Chayan

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #112 : 01 Mayıs 2009, 22:04:36 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnşallah emek verenler kazanır. Bu arada günlük 800 kelime gönderilebilir. Gece 12 den öğle 12 ye kadar 400 kelime gönderdim. Ama öğleden sonra uyku bastırdığı için biraz uyudum. İnternet yavaşladı felan ancak 650 civarı gönderebildim. Bunda 10 parmak yazmamın büyük faydası var.
İşin açıkçası böyle gizli saklı neyin ne olduğu belli olmayan yarışmalardan kıllanıyorum. Bi top10 listesi koyda neyin ne olduğunu görelim. Bu oyun için 48 saatim gitti. İnşallah kazanırım da 4 yıllık telefonumdan kurtulurum.  ;D

Evet dogru soyluyorsun ama ılk saatler daha aktıf oluyorsun sonra ıster ıstemez performans dusuyor.  ;D Sonra ınsanın yemek lavabo gıbı ıhtıyacları var. Yanı 700 fılan dedım de tabıkı net bır rakam degıl elbette gecılebılır. Umarım kazanırsın hangı gunler yarıstıgını yazar mısın? Dedıgın gıbı top 10 dan zıyade hafta hafta aralıklı olarak yayınlayabılırlerdı. Neden yapmadılar bılmıyorum 18 mayısı beklemek cok sınır bozucu  >:(

Çevrimdışı wurunkatte

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #113 : 01 Mayıs 2009, 22:37:15 »
Hiç hatırlamıyorum. Ama senin kendi çeteleni verdiğin gün ben yarışıyordum. Ama ogün bi iddam yok. Çünkü internet yavaşladı bahenesiyle arada bir modem resetliyordum. >:( 670 civarıda kelime göndermiştim.
Oyun şartlarını yarışmanın başında okurum genelde. Okuduğumuda hatırlıyorum. İp ile ilgili kısım ya dikkatimi çekmedi yada sonradan eklendi. İp ile ilgili kısım yarışma başladığı günden beri var mıydı. Bu konu hakkında bilginiz var mı.
O günden sonra da farklı isimler adına iki defa daha katıldım. Biri 600 civarı biride 500 civarı. Toplam 3 gün ediyor.

Çevrimdışı Chayan

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #114 : 01 Mayıs 2009, 22:43:37 »
Valla acıkcası ben de yarıstıgım zaman ıp numarası ıle ılgılı maddeyı gormedım. Hatta ılk o maddeyı bu forumdan bır arkadas yazdıgında demekkı dıkkat etmemısım dedım. Tam emın degılım ama ben de sozlesmeyı okudugumda gormedım. Sen de gormedıgıne gore sonradan eklenmıs demektır. Umarım hafta ıcı yapmıssındır. Hafta sonları cok yuklenenler oldu. Bu arada modem resetlemeyı bende yaptım dogal olarak ozellıkle sabah saatlerınde cok cok yavasladı. Beklemek zaman kaybıma olurdu. Yukarıda kı arkadasa da dedım Samsung yeterkı ben hakedene verecegım desın telı. Sen modemı resetledın ıp numaran degıstı ama adamlar bakacakkı eskı ıp degısır degısmez yenı ıpın gelmıs. Sonuc olarak ıkı farklı ıp ıle aynı saatlerde yarısmamıssın. Valla acıkcası bu kampanya omrumu bıtırdı :D Insallah hakedenler kazanır demekten baska bısey gelmıyor elımızden.

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #115 : 01 Mayıs 2009, 22:48:16 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Hiç hatırlamıyorum. Ama senin kendi çeteleni verdiğin gün ben yarışıyordum. Ama ogün bi iddam yok. Çünkü internet yavaşladı bahenesiyle arada bir modem resetliyordum. >:( 670 civarıda kelime göndermiştim.
Oyun şartlarını yarışmanın başında okurum genelde. Okuduğumuda hatırlıyorum. İp ile ilgili kısım ya dikkatimi çekmedi yada sonradan eklendi. İp ile ilgili kısım yarışma başladığı günden beri var mıydı. Bu konu hakkında bilginiz var mı.
O günden sonra da farklı isimler adına iki defa daha katıldım. Biri 600 civarı biride 500 civarı. Toplam 3 gün ediyor.

modem  resetinden bi broblem olmaz sadece taşıyıcı ip yani proxy değişir modeme resette

Çevrimdışı Chayan

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #116 : 01 Mayıs 2009, 22:52:44 »
@beyondparadise Donanımhaber'den gordum sen de katılmıssın. Umarım dedıgın gıbı olur ya fazla telaseye gerek yok, kazanacagımızı unuyorum. Kazanamasakda ne dıyelım saglık olsun.

Çevrimdışı wurunkatte

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #117 : 01 Mayıs 2009, 23:45:37 »
Hafta sonlarının yoğun olacağnı bildiğim için pazartesi ve salı katıldım. Donanımhaber deyince bende baktım ama yorumlar içimi kararttı.

@beyondparadise
Hiç bişey anlamadım. Modem resetlemeden önce 78.163.224.59 olan modem resetledikten sonra 78.163.230.156 olarak değişen rakamlar kümesinin adı ip değil mi? Birçok site rapid de dahil modem resetleme sonunda farklı bir kullanıcı olarak algılıyor. 1 saat kadar önce bir arkadaşımız oy vermemi rica etmiş. Oy verirken bu ip den daha önce oy kullanılmış dedi. Resetten sonra verdiğim oyu kabul etti.

Çevrimdışı midfielder7

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #118 : 05 Mayıs 2009, 14:13:18 »
Sorunuz ile ilgili, Bir kullanıcı internet kafe veya bir ağ üzerinden aynı dakika içerisinde farklı birden fazla kelimeyi bulması durumunda, her IP için yeni bir görev numarası oluşturulmaktadır. Bu görev numarasında kullanıcının geldiği IP bilgiside saklanmaktadır. Bir kullanıcı aynı dakika içerisinde farklı görev numarası oluşturmuş ve oyunumuzu tamamlamış ve bilgilerini hep aynı kullanıcı için kaydetmiş ise bu sistemlerimiz tarafından bilinmekte ve o kullanıcı için geçen sürede sadece o oyun için katılım hakkı kaydetmektedir. Bu katılım haklarında ay sonunda yapılacak detaylı taramada aynı dakikada süphe uyandıran kayıtlar tespit edilir ise süphe yaratan kayıtlar yarışma niteliğinden çıkartılacaktır. Başka bir deyişle, Bir kullanıcının oyunun hangi aşamada olduğu, o an hangi harfi bulduğu, hangi adres ve link üzerinden bulduğu bilgisi sistemlerimiz üzerinden tarayıcı üzerinden gelen SESSION ID üzerinde ki bilgilere bakarak IP, saat, dakika, Saniye olarak kayıt yapmaktadır. Bir kullanıcı aynı zaman aralığında 2 oyunu tek Ip üzerinden oynayamayacağı için aynı süre içerisinde oynanan oyunlardan birisi için yarışmaya katılım hakkı elde edememektedir.

mail atmıştım yarışma ile ilgili ip falan

Çevrimdışı wurunkatte

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #119 : 15 Mayıs 2009, 08:03:06 »
Kampanya bitmiş bir tane pixon kazanmışım. Oley be.  ;D Kurtuluyom şu külüstürden. Hemde hiç beklemediğim üyelikle kazanmışım. Sizlerde bişey var mı arkadaşlar.