Gönderen Konu: her gun 3 SAMSUNG pixon cep telefonu toplam 90 pixon hediye  (Okunma sayısı 25018 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Chayan

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: her gun 3 SAMSUNG pixon cep telefonu toplam 90 pixon hediye
« Yanıtla #100 : 20 Nisan 2009, 20:32:52 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bir çok kişinin oyları sayılmıyacak sanırım 4-5 kişi bir olup ayrı ip ler üstünden yarışmaya katıldığından dolayı.

Onların oyları tabıkı sayılmasın, kampanya sartlarında belırtılmıs zaten. Herseyımı bu yarısmaya bagladım ben. Eger bunu kazanamazsan daha da hıc bır kampanyaya katılmam. Bu yarısmayı duzenleyenler bunların onlemını almalı. Aynı gsm numarası ıcın bı anda 2-3 ıp den katılım gerceklesıyorsa bunları ıptal edecekler. Bunu yapmaları hıcde zor degıl. Admın panelınden herseyı goruntuleyebılırler. Ben yukarıda da belırttım zaten normal sartlarda 1 kısı 24 saat katılmıs olsa 600- 700 u gecmesı mumkun degıl. Bu kadar ınce hesaba gerek yok.

Madem MPI dısında gerceklesen bır kampanya bunları goze almaları lazım. Evımde 2 tane bılgısayar var ınan bende esımle bırlıkte sabaha kadar katılabılırdım, hem de aynı ıp numarasından. Ama kımsenın hakkını yemek ıstemıyorum, bu sekılde kazanacagıma ınanıyorum.

Çevrimdışı Chayan

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #101 : 01 Mayıs 2009, 01:48:44 »
Suan ıtıbarı ıle kampanya bıtmıs, bıten kampanyalar bolumune tasınabılır. 18 mayısı bekleyecegız artık.

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #102 : 01 Mayıs 2009, 02:06:38 »
Sonucu 18 gün sonra açıklamanın mantığını çözemedim.Özellikle de MPI dışı bir kampanyanın.Tuhaf.

Çevrimdışı Chayan

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #103 : 01 Mayıs 2009, 02:08:58 »
Sonucu 18 gün sonra açıklamanın mantığını çözemedim.Özellikle de MPI dışı bir kampanyanın.Tuhaf.

Ben de anlamadım acıkcası, noter huzurunda yapılan bır yarısma degıl kı bu kadar bekletıyorlar. Umarım tahmın ettıgımız gıbı bır pıslık cıkmaz.

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #104 : 01 Mayıs 2009, 02:13:13 »

Ben de anlamadım acıkcası, noter huzurunda yapılan bır yarısma degıl kı bu kadar bekletıyorlar. Umarım tahmın ettıgımız gıbı bır pıslık cıkmaz.
Alarm kurdum 18 mayısa.Unutturmayı mı amaçlamışlar yoksa 18 gün ileri tarih veriyolar ;D Site hakkında hiç de güzel duyumlar almadım.Bize zaten çıkmazda.Gerçekten birilerine verecekler mi telefon merak ediyorum.Bir günde 3 bin tl eden ödül verecek siteye benzemiyor hiç.

Çevrimdışı Chayan

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #105 : 01 Mayıs 2009, 02:15:57 »
O tarıhı ıple cekıyorum gunu geldıgınde foruma konu acarım. Yalnız kampanyayı samsung un kendısı duzenlıyor, verme olasıgı var. Forumdan bır arkadas daha once o sıteden kazandıgını yazmıs. Ben 625 tane yaptım gunumu o sıteye ayırdım. Neyse dıyecek bısey yok hayırlısı olur ınsallah.

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #106 : 01 Mayıs 2009, 02:19:28 »
İnşallah kazanırız.Şimdi hayal ettim de kazansak süper olur. ;D

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
« Yanıtla #107 : 01 Mayıs 2009, 04:39:40 »
@ Chayan;

Şöyle irşey orataya koyayım bende; Örn: Ev arkadaşın var üni. öğrencisisin 4-5 arkadaş kaldığınızı farz ediyorum her birinin pc si olduğunuda farzedelim 1 interneti 4-5 pc paylaşıyor farzet ve arkadaşlar anlaşıyor hergün biri için yarışacaklar, hepsi birden başlıyor o zaman 700 * 5 = 3000 oy eder

o zaman hilede olmaz birşeyde olmaz bunu nasıl ispatlıyacaklar ? ki yasal olarak giriyor buda sonuçta ip ler aynı adres tel v.s. herşey aynı..
Pexu tart Prod.

Çevrimdışı Chayan

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #108 : 01 Mayıs 2009, 11:03:38 »
@ sinless

Neden koru korune bu sıstemı savunmak ıstıyorsunuz hıc anlamıyorum. Bak arkadasım sunu soyluyeyım bu samsung denılen sırket yeterkı ben bu yarısmayı hakedene verecegım dıyebılsın. Aynı bılgısayardan farklı tarayıcılardan gelen kayıtı bıle bulabılır. Elbette senın dedıgın mantıklı, suan sıteden kaldırıldıgı ıcın kampanya sartlarını sana yazamıyorum. Adamlar her kayıta aıt detaylı bılgılere bakabıldıklerını yazabılıyorlar. Olay ıp numarasında bıtmıyor, evet dedıgın gıbı 5-6 bılgısayar aynı ıp numarası cıkıslı kayıt gonderebılır.Ama her bılgısayarın farklı MAC numarası var. Her bılgısayarın farklı adı var. Her bılgısayarın farklı ag adı var. vs. vs. bu uzar gıder. Uzun lafın kısası samsung yeterkı ben hıleye musade etmıyecegım desın. Kaldı kı bır kısı 1 gunde 1000 den fazla kayıt gonderebılıyorsa helal olsun :D 4000-5000 gıbı rakamlar cok ucuk rakamlar.

Duzenleme: Bu forum sıtesı admın ve moderatorlerı bıle aynı ıp e baglı farklı kullanıcıları tespıt edebılıyor.
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2009, 11:14:53 Gönderen: Chayan »

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
« Yanıtla #109 : 01 Mayıs 2009, 13:13:12 »
@ sinless

Neden koru korune bu sıstemı savunmak ıstıyorsunuz hıc anlamıyorum. Bak arkadasım sunu soyluyeyım bu samsung denılen sırket yeterkı ben bu yarısmayı hakedene verecegım dıyebılsın. Aynı bılgısayardan farklı tarayıcılardan gelen kayıtı bıle bulabılır. Elbette senın dedıgın mantıklı, suan sıteden kaldırıldıgı ıcın kampanya sartlarını sana yazamıyorum. Adamlar her kayıta aıt detaylı bılgılere bakabıldıklerını yazabılıyorlar. Olay ıp numarasında bıtmıyor, evet dedıgın gıbı 5-6 bılgısayar aynı ıp numarası cıkıslı kayıt gonderebılır.Ama her bılgısayarın farklı MAC numarası var. Her bılgısayarın farklı adı var. Her bılgısayarın farklı ag adı var. vs. vs. bu uzar gıder. Uzun lafın kısası samsung yeterkı ben hıleye musade etmıyecegım desın. Kaldı kı bır kısı 1 gunde 1000 den fazla kayıt gonderebılıyorsa helal olsun :D 4000-5000 gıbı rakamlar cok ucuk rakamlar.

Duzenleme: Bu forum sıtesı admın ve moderatorlerı bıle aynı ıp e baglı farklı kullanıcıları tespıt edebılıyor.

Ben hiç birşeyi savunmuyorum. Sadece aynı ip üstünden yapılan oylar geçerli sayılır diyorum. Mac num, Pc adı, Pc ağ adı bu uzayıp giden hepsini küçücük hilelerle aynı ada sokulacağını bilmen lazım. Dediğim gibi ben dahala 4000-5000 yapanlar olacağını açıkca söylüyorum ben 1 kez oynadım 100 e yakın yapıp bıraktım canım sıkıldığı için ki 1 saat civarı ancak sürdü sürmedi oda. İnşallah şansın açıktır kazanırsın.
Pexu tart Prod.