31 temmuz son,1 hafta daha var anlasılan
Arkadaşlar ben yola çıkıyorum, şimdiye kadar destek olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum inşallah ben yokken de desteğinizi esirgemezsiniz.Umarım biz hgk'cılar kazanırız

Görüşmek üzere..
özelden isteyen herkese verdim, şimdi buradakileri de oylayayım..
yaaa umarım mac adresine falan bakıp eleme yapıyorlardır:( yoksa 3-4 oyla kaybedicem:(
bende kaybediyorum sanırsam akşamdan sabaha bayağı bir değişme olmuş listede
umarım sonunçlar açıklanınca da liste çok değismis olur:) hiç sıralamada bile olmayıp dün aksamdan beri birden üst sıraya yerlesen var. biride face duvarına yazmıs 2 kisi için,bunlar aynı kisi diye:)
gordum meral kasap annem benim derya ise arkadasım oy istediğimde ikisi içinde istiyorum saolunm bircogunuz destek oldunuz

dunden beri biranda listeye yerlesenler silinir umarım
ya canım çıktı tek tek mesaj atıyorum herkese,ancak bu kadar oldu bu kısa zamanda. ama millet birden arttı, colgate eleme yapıyor diye bir taraftan içim rahat ama ya 3-4 oyla kaybedersem:( oylar çok yakın.
ya canım çıktı tek tek mesaj atıyorum herkese,ancak bu kadar oldu bu kısa zamanda. ama millet birden arttı, colgate eleme yapıyor diye bir taraftan içim rahat ama ya 3-4 oyla kaybedersem:( oylar çok yakın.
duvarlarına yazalım özlem 1. hariç ilk 6 biranda cıktı sonucta dun yoktular
canım çirkef çıkar arada sikayetle eletirler diye korkuyorum ya:( sikayetle elemezler dimi,civil gibi yapmasınlar da