ende oyunu bulamadım nerede?
sayfayı beğenen her 50. kişi kazanıyor..Yalnız kaçtan başladı bilinmiyor...
Arkadaşlar, geçen haftanın Cranium kazananlarını açıklıyoruz: Alperen Tuna, Pelin Erçin Fahracı, Jasmin Ergül, Qarrissma Sseroqq, Elçin Ceylan, Hatice Çıracı, Deniz Donduran. Sizleri tebrik ediyor, adres bilgilerinizi ve telefon numaralarınızı Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine göndermenizi bekliyoruz.
Ben kazandım, arkadaşım da kazansın diyorsanız, bu güzel haberi tez elden onlarla da paylaşın!
Temmuz ayında pek çok Kulüp üyesini Cranium eğlencesiyle tanıştırdığımız için çok mutluyuz. Hemen geçen haftanın kazananlarını açıklayalım: Ümmühan Şen, Birsen Donduran, Hatice Sellu, Umutcan Akbaş, İpek Ertem, Soner Tırpan ve Türkan Dündar. Bir de bu ayın diğer şanslı Kulüp üyelerini hatırlayalım: Alperen Tuna, Pelin Erçin Fahracı, Jasmin Ergül, Qarrissma Sseroqq, Elçin Ceylan, Hatice Çıracı, Deniz Donduran, Aylin Demirer, Ümit Üçel ve Seda Parlak, Uğur Şahinci, Ebru Nizamoğlu, Sevtap Önay, Ali Sevindik, Mehmet Selim Doğan, Tuğçe Gamsız, Fatih Dalbudak, Soner Beşer ve Okan Parlar. Sizleri tekrar tebrik ediyoruz. Adres ve telefon bilgilerini henüz göndermemiş arkadaşlar, iletişim bilgilerinizi Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine göndermenizi bekliyoruz. Oyun Kulübü, sürprizlerine ara vermiyor. Ağustos ayının sürprizi çok ama çok yakında burada!