harun 59
gizem 97
bol şans;)
bn ikinizede vermiştim inş kazanırsınız zaten 5 kişi var bu durumda kesin kazandınız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbn ikinizede vermiştim inş kazanırsınız zaten 5 kişi var bu durumda kesin kazandınız
hakikaten niye kimse yok bende şaşırıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbn ikinizede vermiştim inş kazanırsınız zaten 5 kişi var bu durumda kesin kazandınız
hakikaten niye kimse yok bende şaşırıyorumsize torpil gecmişler
2 tane gri üstlü yakalar havada varsa ne yapcaz
bn ikinizede vermiştim inş kazanırsınız zaten 5 kişi var bu durumda kesin kazandınız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 tane gri üstlü yakalar havada varsa ne yapcaz
o zaman onları boşverip bana oy vermek için harekete geçin![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 tane gri üstlü yakalar havada varsa ne yapcazo zaman daha yakından çekinmiş olan, puanı daha yüksek olan. Ekleyenin adı osman yaşar olana verebilirsin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 tane gri üstlü yakalar havada varsa ne yapcazo zaman daha yakından çekinmiş olan, puanı daha yüksek olan. Ekleyenin adı osman yaşar olana verebilirsin
o resimlere fazla tepki var silinebilir çok fazla uğraşırsanız üzülebilirsiniz sonra biraz bekleyip sonra oy toplasaydınız keşke resimdeki arkadaşta thsirtünü bari değiştirseymiş keşke bide 5 resim olduğu düşünülürse kabak gibi meydanda kalıyor
tanıdığım herkese destek verdim