0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@dersyolu dünkü gibi tamam ??
Bu mesaja teşekkür edenlere hediyeyi kazanmam durumunda hediyeyi çekilişle verecem
PM ne olduğunu bilsem yollayacağımda bilmiyorum =)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@dersyolu dünkü gibi tamam ?? tamam Smile Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu mesaja teşekkür edenlere hediyeyi kazanmam durumunda hediyeyi çekilişle verecem ayıp Smile.
gördüğünüz gibi arkadaşlar katılmanıza gerek yok, aslında çekiliş diye bişeyde yok, aslında bu konu hiç olmadı, aslında.....
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingördüğünüz gibi arkadaşlar katılmanıza gerek yok, aslında çekiliş diye bişeyde yok, aslında bu konu hiç olmadı, aslında..... evet, Harunn0 başından beri haklıydı(!)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingördüğünüz gibi arkadaşlar katılmanıza gerek yok, aslında çekiliş diye bişeyde yok, aslında bu konu hiç olmadı, aslında..... evet, Harunn0 başından beri haklıydı(!) Arkadamdan konuşmayın. Sıktınız artık. Beni katmadan ne yaparsanız yapın...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingördüğünüz gibi arkadaşlar katılmanıza gerek yok, aslında çekiliş diye bişeyde yok, aslında bu konu hiç olmadı, aslında..... evet, Harunn0 başından beri haklıydı(!) Arkadamdan konuşmayın. Sıktınız artık. Beni katmadan ne yaparsanız yapın...Bu tavırları hiç anlamıyorum, ama çok da önemli değil hani.