Gönderen Konu: Yurtdışı Alışveriş Nasıl?  (Okunma sayısı 2146 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
Ynt: Yurtdışı Alışveriş Nasıl?
« Yanıtla #10 : 01 Temmuz 2011, 17:34:23 »
telefon yasak parfüm yasak 300 euro sınırı var geçerse gümrük beyanı veriyorsun gümrüğe gidip çogunlukla izmir aktarmalı geliyor bazen istanbul havalimanı aktarmalı geliyor en son zippo çakmak aldım ben 20 tl ye geldi bana fiyatı burda d&r aynısını gördüm 79 tl falan yazıyordu swacth saat aldı arkadaşım 350 tl di burda 175 tl ye geldi bize yurtdışı her zaman uygun güvenilir site ise telefon çok önceden beri yasak geri gidiyor aynen çünkü iphone4 dışarda çok ucuz türkiyede kar elde etmek için yasaklıyor...sanal kartla alışveriş yapın benden tavsiye bazı bankalar paypal komisyonu alıyorlar 5 tl gibi... kargo ile işyerine kadar geliyor

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 01 Temmuz 2011, 17:46:38 »
150 avro sınırı var telefon ucuz olduğu için değil başka şeylerden dolayı yasak en son da tekin acarın lobisi ile parfümde yasak oldu.kargo ücretsiz olanları tercih edebilirsiniz genellikle hongkok merkezli satışlar mevcuttur tabi hepsinde aynı kaliteyi bulmazsınız kargo gelemez ise paranızı kaybetme gibi bir riskiniz yok paypal bunun için güvenli direk kredi kartı ile gödersen yanabilirsin.Gümrük vergisi ödeme işi şans işi o kadar çok  sınırı aşan 700-1000 dolarlık mal getiren ve gümrüye takılmadan gelen maalar oldu ki arkadaşlardan biliyyorum.ayrıca gümrüye takılırsa izmire filan gitmiyorsunuz şehrinize en yakın gümrük müdürlüğünden tebligat gelir oradan alırsınız her şehirde gümrük müdürlüğüde vardır.

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 18 Temmuz 2011, 20:34:55 »
merhabalar, ya ben amazon.com'dan albüm almayı düşünüyorum da. biraz bilgi almak istedim yurtdışından alışveriş hakkında.
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 18 Temmuz 2011, 21:49:23 »
yardım edecek biri yok mu? çok acil :/
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.