0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
U2 size dönicez dedi.Ama hata var bu konuda.Bu gece 23:59 da bitmesi lazım ve bende baya bi nesfit var Arkadaşlar sizlerde ararmısınız 212 2124030 kampanya danışma hattını..27/07/2011 23:59 da biticekltir yazıyor koşullarda ...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinU2 size dönicez dedi.Ama hata var bu konuda.Bu gece 23:59 da bitmesi lazım ve bende baya bi nesfit var Arkadaşlar sizlerde ararmısınız 212 2124030 kampanya danışma hattını..27/07/2011 23:59 da biticekltir yazıyor koşullarda ...kaç adet bayağa bir derken?
10 kadar felan var dostum.O değil bunlar gitmezse hanım beni telef eder evde..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin10 kadar felan var dostum.O değil bunlar gitmezse hanım beni telef eder evde..diazem 10 kadar derken beni şaşırtıyosun onlarca olmasın o bende haber bekliyorum ya gönderiliyosa gidip alcam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin10 kadar felan var dostum.O değil bunlar gitmezse hanım beni telef eder evde..diazem 10 kadar derken beni şaşırtıyosun onlarca olmasın o bende haber bekliyorum ya gönderiliyosa gidip alcam Masrafa girmek istiyosan koş markete Mesaj işlemi yeniden aktif.