0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEbru tatil cıkarsa brlkte gidelm kuzummm cidden kime cıkarsa beraber gidelim miii
Ebru tatil cıkarsa brlkte gidelm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEbru tatil cıkarsa brlkte gidelm kuzummm cidden kime cıkarsa beraber gidelim miii gideliimmmmm ) cok eglenrzzzzz )
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEbru tatil cıkarsa brlkte gidelm kuzummm cidden kime cıkarsa beraber gidelim miii gideliimmmmm ) cok eglenrzzzzz )kesinliklee bak cıkarda goturmezsen beniii burda sahitlerim varr
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEbru tatil cıkarsa brlkte gidelm kuzummm cidden kime cıkarsa beraber gidelim miii gideliimmmmm ) cok eglenrzzzzz )kesinliklee bak cıkarda goturmezsen beniii burda sahitlerim varr tmm sende beni götürcen ama 2 bikini bi tatil cıkar umarm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEbru tatil cıkarsa brlkte gidelm kuzummm cidden kime cıkarsa beraber gidelim miii gideliimmmmm ) cok eglenrzzzzz )kesinliklee bak cıkarda goturmezsen beniii burda sahitlerim varr tmm sende beni götürcen ama 2 bikini bi tatil cıkar umarm bana tatil çıkarsa sizi göndereyim papatyayı ufak bir yaşlandırma operasyonuyla bana benzetebılırsek sorun olmaz
yarın sabah 11.00 de u2 toplantı salonunda 15 rixos hafta sonu tatili,250 bikini kazananlarçekilişle belirleniyor.katılımcı sayısı da yarın belli olur.