0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
isteyen yok mu damping yapıyorum 1 alım 17 tl 2 alana 40 tl
yaw bir kampanya yapayım 1 bedava 3 alıcı çıksın razıyım süre az dondurma bolll ve harika 1 ay boyunca yiyeceginiz dondurmayı düşünün bir sıcak buzullardan soguk sulara dalmış gibi olacaksınız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaw bir kampanya yapayım 1 bedava 3 alıcı çıksın razıyım süre az dondurma bolll ve harika 1 ay boyunca yiyeceginiz dondurmayı düşünün bir sıcak buzullardan soguk sulara dalmış gibi olacaksınız sıcak buzul mu var sözten sıcak kumlardan serin sular olmasın sakın..
pek sevmedim ben bu dondurmayı ama ucuz olursa kaçırmasammıki kaç tane vardırki pakette
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpek sevmedim ben bu dondurmayı ama ucuz olursa kaçırmasammıki kaç tane vardırki pakette 1 aylık demiş pamuk hanım az gelirse ben size getiririm tabi 2 alım 40 esprisine 2 alım 28-29-30 arası pazarlıgınıza kalmış
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpek sevmedim ben bu dondurmayı ama ucuz olursa kaçırmasammıki kaç tane vardırki pakette 1 aylık demiş pamuk hanım az gelirse ben size getiririm tabi 2 alım 40 esprisine 2 alım 28-29-30 arası pazarlıgınıza kalmış vaay ben niye pazarlıksız aldım