0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpek sevmedim ben bu dondurmayı ama ucuz olursa kaçırmasammıki kaç tane vardırki pakette 1 aylık demiş pamuk hanım az gelirse ben size getiririm tabi 2 alım 40 esprisine 2 alım 28-29-30 arası pazarlıgınıza kalmış şimdi benim iki tane yaramazım var onlarada indirim yapmak lazım eee ikiz indirimi olsun adıda
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpek sevmedim ben bu dondurmayı ama ucuz olursa kaçırmasammıki kaç tane vardırki pakette 1 aylık demiş pamuk hanım az gelirse ben size getiririm tabi 2 alım 40 esprisine 2 alım 28-29-30 arası pazarlıgınıza kalmış
pek sevmedim ben bu dondurmayı ama ucuz olursa kaçırmasammıki kaç tane vardırki pakette
gelmedi dm,öm.cebim bile açık yok mesaj son rakkam 1 adt 16 2 adt 34 sonnnnn
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingelmedi dm,öm.cebim bile açık yok mesaj son rakkam 1 adt 16 2 adt 34 sonnnnn benim için de geçerli mi
konuya bodoslama dalıyorum adana ya yokmu
slm arkadaşlar dondurma isteyen var mı bugün yine bir kişiye vereyim pazartesi 4 kişiyeverecegim fiyat da 5 tl daha ucuzu bedava