allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
dün canlı canlı tv den takip ettim. şuan ntv de 2 kişi kayıp dio. muhsin yazıcıoğlu kayıpların arasındaymış
offf bu ne bilgi kirliliği
ama acı gerçek şu ordaki kişiler can çekişerek öldüler,donarak hemde....
Cenaze Sivas ta olsa gidecektim ama Ankara da yapılmasına karar verilmiş.Artık dualarımı gönderirim bende.Allah gani gani rahmet eylesin inşallah.Koç gibi ,aslan gibi adamdı.yazık oldu.
Bende çok etkilendim. Allah rahmet eylesin... Mekanları cennet olsun...
Muhabir de hala bulunamamışş nereye gitti acabaa ayağı kırıktıı Ne kadar gidebilirr
insanların değerini kaybettikten sonra anlaşılıyor ALLAH bütün vefat edenlerin yakınlarına sabır versin
Sivaslılar seçimde son görevlerini yerine getirdiler tebrik ederim tüm Sivaslıları
bende tebrik ediyorum Sivaslılar ı çünkü vefa borçlarını güzel bir jest ile ödemeye çalıştılar...çok güzel bir hareket oldu...
Allah Rahmet eylesin Mekanın cennet eylesin Bulnmaz bir liderdi temiz kalp dürt akıllıydı İmanlıydı Allah tan ailesine sabır dilyorum
Arkadaşlar muhabir bulunmuş

Helikopterin koltuğunu bir kızak gibi kullanarak dağdan aşağıya 500 metre kadar kaymış ve bir ağacın dibinde bulunmuş cesedi... İşte haber :
"Güneş’in cesedinin bulunuş pozisyonu itibarıyla sıfırın altında 20 dereceyi bulan soğuk hava, kar ve tipide yaşama tutunmak için sığındığı izlenimi uyandırdı. 112 Acil Servis görevlisiyle yaklaşık 20 dakika süren telefon görüşmesinde ‘Ayağım çok kötü kırık’, ‘Donuyorum’, ‘Burada donacağız’ diyen, kendisinin de helikopterin içinde bulunduğunu anlatarak yaşamının son dakikalarında gazetecilik refleksiyle hareket eden Güneş’in kurtulmak için ağır kış koşullarında insan üstü mücadele ettiği anlaşıldı. Telefon konuşmalarında ayağının çok kötü olduğunu anlatan Güneş’in yaşamak adına son hamlelerini de yaptığı ve helikopterdeki bir koltuğu kızak gibi kullanarak dağdan 500 metre aşağıya doğru kayıp Karayakup Tepesi’ndeki bir kayanın kenarındaki ağaç altına sığındığı anlaşıldı. Ancak aşırı soğuk havaya direnemeyip donarak yaşam savaşını yitirdiği saptandı.JÖAK ekipleri, ‘kahraman’ olarak nitelendirilen gazetecinin cenazesini alıp, Kahramanmaraş’a indirecek. "
Gerçekten çok mücadele etmiş... Allah rahmet eylesin... Kurtulmak için her yolu denemiş ancak biz onu zamanında bulamadık ne yazık ki...
Allah rahmet eylesin.. hakikaten çok kötü oldu