Gönderen Konu: MUHSİN YAZICIOĞLU İÇİN BİRER FATİHA...  (Okunma sayısı 16864 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı minikcim

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: MUHSİN YAZICIOĞLU İÇİN BİRER FATİHA...
« Yanıtla #30 : 30 Mart 2009, 15:42:17 »
arkadaşlar ülkemizi yasa boğan feci helikopter kazasında hayatını kaybeden muhsin yazıcıoğlu ve arkadaşları adına 02.04.2009 tarihinde aşağıda verdiğim adreste hatim duası yapılacaktır isteyen arkadaşlarımın verdiğim adrese okumuş olduğu her türlü duayı kaydettirebilirler rabbim mekanlarını cennet eylesin inşallah  :'( :'(

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı asi demir

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 30 Mart 2009, 15:44:29 »
of of of  ne acı bir kader ama
muhabire de çok üzüldüm . kurtulma hevesiyle her yolu denemiş ama olmamış keşke oda o anda hakkın rahmetine kavuşsaydı daha az acı çekerdi :'( :'( :'(

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
« Yanıtla #32 : 30 Mart 2009, 15:56:37 »
Allah hepsine rahmet eylesin ama ben en çok muhabire üzüldüm. Birde sesini duyduk ya galiba ondan çok etkilendim. Buda bizlere ders olsun. Bundan sonra böyle olaylarla karşılaşınca nasıl kısa zamanda çözüm bulunabilirin cevabını öğrenmiş olduk milletçe...

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 30 Mart 2009, 16:01:25 »
muhabire de çok üzüldüm . kurtulma hevesiyle her yolu denemiş ama olmamış keşke oda o anda hakkın rahmetine kavuşsaydı daha az acı çekerdi :'( :'( :'(
aslında hipotermi yani vücut ısısının belli bir seviyenin altına inme olayı çok da feci bir ölüme yol açmıyo.. vüctu ısısı düşünce kan iç organlara çekiliyo ve tatlı bir uyku hali geliyo insan uyuyunca bir daha da uyanamıyo.. ama her ölüm erken ölümdür demişler.. inşallah böyle kazalar bir daha milletimizin başına gelmez :S

Çevrimdışı asi demir

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 30 Mart 2009, 16:03:27 »
evet onu duymuştum bir yerden ama ölümün hepsi zordur tabiki allahım ailelerine sabır versin

glmcn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : 30 Mart 2009, 16:45:00 »
arama çalışmaları edinilen bilgilere ve gelen ihbarlara göre yapılsaydı kurtulacaktı ismail güneş. yazık oldu... iki evladı kaldı arkada...

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #36 : 30 Mart 2009, 18:21:15 »
aslında hipotermi yani vücut ısısının belli bir seviyenin altına inme olayı çok da feci bir ölüme yol açmıyo.. vüctu ısısı düşünce kan iç organlara çekiliyo ve tatlı bir uyku hali geliyo insan uyuyunca bir daha da uyanamıyo.. ama her ölüm erken ölümdür demişler.. inşallah böyle kazalar bir daha milletimizin başına gelmez :S

İnşallah hiçbi insan evladının başına gelmez

Çevrimdışı cadi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 01 Nisan 2009, 11:41:23 »
Kısa bir dipnot: Cep Telefonunuzdan NERDEYIM yazıp 7777 ye gönderdiğinizde size nerde olduğunuzu koordinatları ile birlikte veriyor arkadaşlar. En yakın hastaneden, en yakın polis karakoluna kadar yazıyor. Lazım olabilir bence herkese duyurun bu servisi.

Çevrimdışı nurselcagri

• Usta Kampanyacı
  • şans bizden yana olsun...
« Yanıtla #38 : 01 Nisan 2009, 18:24:09 »
Kısa bir dipnot: Cep Telefonunuzdan NERDEYIM yazıp 7777 ye gönderdiğinizde size nerde olduğunuzu koordinatları ile birlikte veriyor arkadaşlar. En yakın hastaneden, en yakın polis karakoluna kadar yazıyor. Lazım olabilir bence herkese duyurun bu servisi.

gerçektende önemli bir konuya değindin arkadaşım sağol

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #39 : 05 Nisan 2009, 20:17:24 »