Gönderen Konu: Colgate Sensitive Pro-Relief 31.07.2011  (Okunma sayısı 13602 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Colgate Sensitive Pro-Relief 31.07.2011
« Yanıtla #120 : 29 Temmuz 2011, 16:05:15 »
Benim resim olayı çok komik oldu önce babamı ikna ettim onu kabul etmediler halbuki çok foto vardı o şekilde sonra kuzenle işbirliği yaptık. Pek ümidim yok oylar malum bakalım ne olucak.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı hgkedaardic

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #121 : 01 Ağustos 2011, 11:18:46 »
akşam yine macunda kazan fokur fokur kaynamış  :D elenen arkadaşlar adına çok üzüldümç özellikle özlem çok uğraştın.
*** En Çok İsteyen Kazanır ***

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #122 : 01 Ağustos 2011, 11:29:20 »
Özlem canım kazanamamış olmana üzüldüm, posedion78 senin yazdıklarına da başta okuyunca üzüldüm çok da şaşırdım ben o mesajı kalıp olarak kendime yakın bulduğum birkaç arkadaşıma atmıştım ailesindende 3-4 kişiden oy verbilir diye anne baba eş vs yani ,sana da copy pase yapmışım demek ki dikkat etmemişim bile o gün tatile çıkacaktım bir yandan sizden oy istiyor bir yandanda hazırlığımı yapıyordum; sahtekar biri değilim ben millet takas diye ortalıkta dolaşıyor.Yeni üyede sayılmam artık tanıyanlar sağolsun yazmışlar da zaten o arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim..Her neyse bir yanlış anlaşılma oldu demişsin zaten, bende böyle bir şey beklemediğim için görünce şaşırdım içim daraldı yazmak istedim