Gönderen Konu: Colgate Sensitive Pro-Relief 31.07.2011  (Okunma sayısı 13638 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
Ynt: Colgate Sensitive Pro-Relief 31.07.2011
« Yanıtla #100 : 25 Temmuz 2011, 21:14:55 »
ben herkesten 1er tane istemistim,son 1-2 saatte dedim 1 hesabınız daha varsa verirmisiniz diye:(

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #101 : 25 Temmuz 2011, 21:17:37 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
O kişiden biri dün bana mesaj atmış forumdan biri haberiniz olsun mesajıda şuydu " 3-4 oya birşey demiyorlarmış 3-4 oy verebilirsen çok daha sevinirim olmazsada canın sağolsun :)"  Benim tek hesabım var onla bile oy vermedim 3 tane hesap ile oy istemiş arkadaş baktım ismine kazananlarda sondan bir önce.  Bu forumdakilerinde özellikle sahte hesap olayına hassas olunduğunu biliyorum ve bende karşıyım bir tane bile oy vermedim bu kişiye.
belki oy versen 3 4 hesaba gerek kalmazdı bahsettiğin kişide forumdan ve bircok kişiye destek olan bir arkadas ayrıca sana 10 oy ver dememiş bence haksız yere suclama yapıyorsun

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #102 : 25 Temmuz 2011, 22:00:06 »
Zaten kendisi kazanmış ben Özlem Hanıma üzüldüm tabiiki de bir oy isteyebilir ancak ö.m ile 3-4 oy istemek biraz abesle iştigal değil mi? Bilmiyorum benim bir tek hesabım var ve isteyen herkese oy verdim bugüne kadar 3-4 hesap ile oy istenmesine şaşırdım. Yoksa 1 oy vermek sorun değil. Suçlama yapmıyorum sadece ayna tutuyorum burada bilmiyorum anlayabildiniz mi? Bu arada yarışmada ben yokum zaten bir tek burdaki oy isteyen arkadaşlara oy verdim .
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #103 : 25 Temmuz 2011, 22:02:37 »
O kişiden biri dün bana mesaj atmış forumdan biri haberiniz olsun mesajıda şuydu " 3-4 oya birşey demiyorlarmış 3-4 oy verebilirsen çok daha sevinirim olmazsada canın sağolsun :)"  Benim tek hesabım var onla bile oy vermedim 3 tane hesap ile oy istemiş arkadaş baktım ismine kazananlarda sondan bir önce.  Bu forumdakilerinde özellikle sahte hesap olayına hassas olunduğunu biliyorum ve bende karşıyım bir tane bile oy vermedim bu kişiye.
belki oy versen 3 4 hesaba gerek kalmazdı bahsettiğin kişide forumdan ve bircok kişiye destek olan bir arkadas ayrıca sana 10 oy ver dememiş bence haksız yere suclama yapıyorsun

emk87'ye kesinlikle katılıyorum. :) bence de abartmışsın biraz posedion78 :)
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #104 : 25 Temmuz 2011, 22:09:51 »

emk87'ye kesinlikle katılıyorum. :) bence de abartmışsın biraz posedion78 :)
bende sana kesinlikle katılıyorum dersyolu :)

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #105 : 25 Temmuz 2011, 22:11:25 »
Abartı yok arkadaşlr sorunda yok arkadaş forumdan yardımsever  biriymiş bilmiyordum kusura bakmasın. Eğer kırıcı olduysa yazdıklarım o arkadaştan özür dilerim .  3-4 oy deyince ve Özlem arkadaşımız son anda kaybettim deyince bağlantı farklı oluştu bende yoksa o arkadaşta Özlem arkadaş gibi oy isteseydi onada hemen oy verirdim. Çünkü benim bir tane hesabım var kampanya için - babam için- annem için ayrı hesaplarım yok . Kendi hesabımdan herkese oy veriyorum mesaj atan.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #106 : 25 Temmuz 2011, 22:14:58 »
ebrummmmmm çok teşekkür ederimmmmm  :-* :-* :-*

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #107 : 25 Temmuz 2011, 22:18:21 »
ebrummmmmm çok teşekkür ederimmmmm  :-* :-* :-*
rica ederim cnm iyi günlerde kullan hediyeniii :-* :-* :-*

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #108 : 25 Temmuz 2011, 23:00:46 »
hera yok burda,öğrenemedi bile kazandığını:)

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #109 : 25 Temmuz 2011, 23:01:29 »
hera yok burda,öğrenemedi bile kazandığını:)
öğrendi ben haber verdim ve cok sevindi :D