Arkadaşlar bence bu sonuçlarda adil olmamış market raflarında oy cektirip kazananlar elenmeliydi şartlarda ürünü kullandıktan sonra kelimesi var buda bana göre bir nevi hile sayılır
evet ama market rafındaki fotoları o zaman bastan kabul etmeselerdi ayrıca markette foto cektırıp satın almıs olabılır yada evde foto cektırmıstır ama komsusundan bı resimlik ödünç almıstır dimi
beğenmedinizmi yazımı o zaman siliyim hemen
hala devam ediyormu yarışma
elinde fazla fotosu olan varsa bana yollarmı

sözten senin işin bu

gerçekten rica etsem bana foto yollayabilirmisin ..........
beğenmedinizmi yazımı o zaman siliyim hemen 
beni adamdan saymıyonmu harun ben beğendim
Arkadaşlar bence bu sonuçlarda adil olmamış market raflarında oy cektirip kazananlar elenmeliydi şartlarda ürünü kullandıktan sonra kelimesi var buda bana göre bir nevi hile sayılır
evet ama market rafındaki fotoları o zaman bastan kabul etmeselerdi ayrıca markette foto cektırıp satın almıs olabılır yada evde foto cektırmıstır ama komsusundan bı resimlik ödünç almıstır dimi 
Haklı olabilirsin bizim halkımız sabırsız hemen markette cektirmiştir parayı kasa da ödemeyi unutmamştır.Firma Zaten iyici sacmaladı adamlar onaydan 1-2 tane foto koymuşlar hepside fotoshop yapılmış yinede onaylamışlar keşke 1000 kişi ile ilgili kappanya yapsalardı daha ses getirirlerdi
en ucuz dia sa da 10.45 e aldım ben başka yerlerde 11-12 tl ahhh ahhh gitti 10.45 tl
en ucuz dia sa da 10.45 e aldım ben başka yerlerde 11-12 tl ahhh ahhh gitti 10.45 tl 
kullanmıcakmısınız hiç. öylece kalcakmı?
yoo
o zaman demekki çokda boşa gitmemiş.