0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
birresimde ben istesem yollayan olurmu acep?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçok sevindim o kadar çaba gösterdim nasılsa kazanamam diyordum )ama bu arada Deniz e üzüldüm iki haftadır uğraşıyordu acaba onada sahte oymu verdilerki elendinerden duydun acaba kazandığını
çok sevindim o kadar çaba gösterdim nasılsa kazanamam diyordum )ama bu arada Deniz e üzüldüm iki haftadır uğraşıyordu acaba onada sahte oymu verdilerki elendi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçok sevindim o kadar çaba gösterdim nasılsa kazanamam diyordum )ama bu arada Deniz e üzüldüm iki haftadır uğraşıyordu acaba onada sahte oymu verdilerki elendinerden duydun acaba kazandığını şekercim mesajını aldım evde de misafir vardı ama pc açık bir dakika dedim baktım açıklanmamış göremedim ama sonra bir baktım yupppiiii kazanmısım teşekkürler Esracım müjdeli haberin içinben hep kazandım haberleri istiyorum olmaaaazmı???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbirresimde ben istesem yollayan olurmu acep? oğkumun arkadaşları gelirse çekerim canım ne demek
iyice seviye dusmus sikayet ettim hepsini inş kapatılır hesaplar