0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bence bu sonuçlarda adil olmamış market raflarında oy cektirip kazananlar elenmeliydi şartlarda ürünü kullandıktan sonra kelimesi var buda bana göre bir nevi hile sayılır
beğenmedinizmi yazımı o zaman siliyim hemen
hala devam ediyormu yarışma elinde fazla fotosu olan varsa bana yollarmı sözten senin işin bu gerçekten rica etsem bana foto yollayabilirmisin ..........
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbeğenmedinizmi yazımı o zaman siliyim hemen beni adamdan saymıyonmu harun ben beğendim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar bence bu sonuçlarda adil olmamış market raflarında oy cektirip kazananlar elenmeliydi şartlarda ürünü kullandıktan sonra kelimesi var buda bana göre bir nevi hile sayılırevet ama market rafındaki fotoları o zaman bastan kabul etmeselerdi ayrıca markette foto cektırıp satın almıs olabılır yada evde foto cektırmıstır ama komsusundan bı resimlik ödünç almıstır dimi
en ucuz dia sa da 10.45 e aldım ben başka yerlerde 11-12 tl ahhh ahhh gitti 10.45 tl
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhala devam ediyormu yarışma elinde fazla fotosu olan varsa bana yollarmı sözten senin işin bu gerçekten rica etsem bana foto yollayabilirmisin .......... senden önce beeennn istedimm bi kere... ilk ben alırım sonra fazla olursa sende alırsın ama bana verdiği cvp. büyük marketlerde var onun için yolum düşerseçekerim hiç bileeeee ben dışarı çıkamıyorummmmmm ilk bana lazımmmmmm harun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinen ucuz dia sa da 10.45 e aldım ben başka yerlerde 11-12 tl ahhh ahhh gitti 10.45 tl kullanmıcakmısınız hiç. öylece kalcakmı? yoo o zaman demekki çokda boşa gitmemiş.