al işte az önce açıklanan yarışma sonucu yine o
1. Ozan Aygün | Fuji Finepix JX400 Dijital Fotoğraf Makinesi
2. Pelin Hyusein | Sony Bloggie MHVSCM5V.CE7 Video Kamera
3. Derya Topsaç | Philips SPF1307 Dijital Fotoğraf Çerçevesi
1 günde kaç hediye kazandı adam yeterrrrrrrrrrrrrr
Pelin Hyseyin geride kaldıysa ozan aygunde aynı kişilerdir..
tebriklerrr Yeliz,çoook sevindim senin adına,iyi günlerde kullan arkadaşım
Tebrikler yelizciğim çok sevindim adına
çok saolun arkadaşlar .sonunda bir bulaşık makinam oldu

uzun zaman sonra Allaha şükür.umarım daha iyileri sizin olsun ozana gelince o çok sağlam bir fakecinin fakesi

ve iyi bir takascı sırada ki hediyesi trabzon spor ...uğrasan varsa boşuna ümitlenmesin bence heryerde takas oy topluyo o yarışmaya
ozan aygun hariç herkese tebrikler..o ozana gıcığım.adam kendi girdi yarışmaları zaten 1000 tane sahte oyuyla götürüyor,bi de o da yetmezmiş gibi girmediği yarışmalarda da birini destekliyor.şunu söyleyim ki artık beğenili yarışmalarda zerre kadar şansımız kalmadı.son 3 haftayu takip edin bütün yarışmalarda OZAN AYGÜN..enayi yerine konmak kötü
çok saolun arkadaşlar .sonunda bir bulaşık makinam oldu
uzun zaman sonra Allaha şükür.umarım daha iyileri sizin olsun ozana gelince o çok sağlam bir fakecinin fakesi
ve iyi bir takascı sırada ki hediyesi trabzon spor ...uğrasan varsa boşuna ümitlenmesin bence heryerde takas oy topluyo o yarışmaya
iism de versen keşke kimdir necidir bilelim
bu ozan aygünün methini çok duyduk sadece bayanlara yardım etmekte net 750 si warmış kendine 70 werene 5 katı şeklinde ilerliyormuş 70*5 100*8 buymuş teorik acıklaması philipste 3 tane war hayat suya yetişemedi allahtan cevahirdede iki kişiden şüpheleniyorum bu yada diğeri hayır anlamadıgım dogruya dogru bi 10 hesap acayım dedim 10 dan 9 u telefon dogrulama istiyor bu ozan efendi nasıl açmış bu faceleri facebookun gıcıgı banamı acaba onuda geçtim bu ozan sadece ona ilgi gösterenlere oy weriyormuş mesela ayseyle 5 ödüllü yarışmadamı ayseye diomuşki aysecim fıstıgım sen bunu bana bırak baska yarısa gir ama ayse nere girerse ozanda orda bu ozan bana uymuyor yalakalık uhumda yok ondan avcumuzu yalıyoruz benm neden 500 facem yok anne bizim neden fakemiz yok