Gönderen Konu: GoGoGo Bulaşık Makınesı Kazananlar  (Okunma sayısı 5850 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
Ynt: GoGoGo Çamasır Makınesı Kazananlar
« Yanıtla #30 : 23 Haziran 2011, 00:56:46 »
şu başlığı değiştirsenize.. çamaşır makinası değil bulaşık makinasıı kazanmışlar :) tebrikler gerçekten hakedip uğraşanlara :)
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
Ynt: GoGoGo Çamasır Makınesı Kazananlar
« Yanıtla #31 : 23 Haziran 2011, 09:50:48 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ozan aygün papatya hanımmı  :D bu aralar ne zaman face açsam herkes isyanda :)
bence o değil çünkü o ozan fake ci katıldığım yarışmalarda gördüm ve kazanmış olucak iş değil bizde açalım o zaman 500-600 tane hepsini kazanalım

ortak arıyorum :D nasıl acılakki o kadar :( buda bi zeka hak yeme zekası ???
ben talibim ortaklığa ;D :D bide güzel bi isim bulalım en havalısından silip süpürelim  ;) :D hatta ozan ın girdiği yarışmalara girelim bırakmayalım ona hehe  ;D  sonrada bi kısmını burdan çekiliş yapıp dağıtalım. herşey hazır tek eksik 800-900 tane fake hesap  ;D :D ;) :)
...

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
Ynt: GoGoGo Bulaşık Makınesı Kazananlar
« Yanıtla #32 : 23 Haziran 2011, 13:54:45 »
hergünkampanya olarak 3000 face açalım,ozanın girdiği her yarışmaya rakip olalım :) harunna katılıyorum . gerçekten de bu ozan neden sadece bayanlara yardım ediyor,bi kamuoyu araştırması yaptım,sadece 3-4 bayanla samimi :) girmediği kazara bi yarışma varsa onda da kızları destekliyor..düşündürücü?
izgim

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #33 : 23 Haziran 2011, 13:59:21 »
hergünkampanya olarak 3000 face açalım,ozanın girdiği her yarışmaya rakip olalım :) harunna katılıyorum . gerçekten de bu ozan neden sadece bayanlara yardım ediyor,bi kamuoyu araştırması yaptım,sadece 3-4 bayanla samimi :) girmediği kazara bi yarışma varsa onda da kızları destekliyor..düşündürücü?
sadece ozan değil onun gibi kişilerde bir miktar var ayrıca 3000 face nedirki  ;D 300 kişi birleşsin 10 tane face açsın 3000 tane olur. ;D :D ;) :)
...

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 23 Haziran 2011, 14:07:30 »
hahhahaa harunn sen de bu teknikleri hiç bilmiyorsun 3000 den fazla olursa eleniriz :)) adımız çıkar frimalar direk eler bizi.. ;D
izgim

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #35 : 23 Haziran 2011, 14:24:57 »
hahhahaa harunn sen de bu teknikleri hiç bilmiyorsun 3000 den fazla olursa eleniriz :)) adımız çıkar frimalar direk eler bizi.. ;D
her seferinde başka isimlerle katılırız hatta 2 kişi olarak katılırız aynı yarışmada 2 hediye almış oluruz  :D duruma görede basarız 1. oluruz tek derdiniz elenmek olsun buluruz bişiler  ;D ;D  hem 3000 fikri benim değil 3000 çok zaten 1500 de yeter  ;D ;D :D :D ;) ;) :) :) beyin bedave :D
...

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 24 Haziran 2011, 11:04:59 »
vala benim aile üyelerinin hepsi gerçek 12 tane face hesabı var  aldım bu şifreleri 2. kez beğenili bir yarışmaya girdim açık ara önde giderken kampanyacı olan derya topsaç benim resmi spam olarak işaretlemiş facebook da kaldırdı tabi resmi ,sayfa admini desen hiç cevap vermiyor hiç kurumsal olmayan bir firam olunca böyle oluyor.Facebook daki kişiler o kadar hırslı ki her şeyi yapıyorlar ip li yarışmada yarışıyorsanız fake hesaplardan 30-40 oy verip siiz saf dışı bırakabiliyorlar.
Makinayı kazananların hepside kampanyacı oy takasçıları takasçılarda grup olmuşlar 4 takasçı her birinde 20 fake adres 80 oy takasa girdinizmi kaç oyun var diye zaten soruyorlar bir arkadaşla konuşuyorduk ona demişler ki 400 oy takasına varmısın diye  ??? ozana gelince çok sağlam olduğu söyleniyor takasçılar arasında şimdidden efsane olacak galiba katılmadığı yarışmada kalmayacak.
bir süre sonra umarım firmalarda anlayacaklar ki beğenili yarışamalar ile  sayfalarına sadece kişi çekmenin + yarısından fazlasının fake hesap olacağını.Daha beceriğe ve bilgiye dayalı yarışma yaparlarsa bizimde şansımız olacak

Çevrimdışı yağmurvil

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 24 Haziran 2011, 11:57:09 »
tebrikler kıslarrr

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 24 Haziran 2011, 21:45:05 »
vala benim aile üyelerinin hepsi gerçek 12 tane face hesabı var  aldım bu şifreleri 2. kez beğenili bir yarışmaya girdim açık ara önde giderken kampanyacı olan derya topsaç benim resmi spam olarak işaretlemiş facebook da kaldırdı tabi resmi ,sayfa admini desen hiç cevap vermiyor hiç kurumsal olmayan bir firam olunca böyle oluyor.Facebook daki kişiler o kadar hırslı ki her şeyi yapıyorlar ip li yarışmada yarışıyorsanız fake hesaplardan 30-40 oy verip siiz saf dışı bırakabiliyorlar.
Makinayı kazananların hepside kampanyacı oy takasçıları takasçılarda grup olmuşlar 4 takasçı her birinde 20 fake adres 80 oy takasa girdinizmi kaç oyun var diye zaten soruyorlar bir arkadaşla konuşuyorduk ona demişler ki 400 oy takasına varmısın diye  ??? ozana gelince çok sağlam olduğu söyleniyor takasçılar arasında şimdidden efsane olacak galiba katılmadığı yarışmada kalmayacak.
bir süre sonra umarım firmalarda anlayacaklar ki beğenili yarışamalar ile  sayfalarına sadece kişi çekmenin + yarısından fazlasının fake hesap olacağını.Daha beceriğe ve bilgiye dayalı yarışma yaparlarsa bizimde şansımız olacak

Derya Topsaç zaten Ozan Aygün :) :D :D :D :D :D :D
izgim

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 27 Haziran 2011, 17:25:37 »
ciddimisin ya ben o zaman rakibimden istemişim oy vayyy be oda beni spam olarak işaretlemiş.