twitterda destek istedigim bir konu vardi yazamiyorum modlarimi kizdirmak asla istemem...en cok paylasan eden benim ilk hediyeyi kazanamadim firsat verdiler ikinci hediye icin ugrastim...lerzan ablam,bedriye,mehtap ablam,banu ablam,gulumserim,mehmet abi armagan pek cok kisi uye oldu...ama baktim takip edenler birden degisiyor insanlarin 50kusurlerde uyeleri oluyor...lonely beni hep uyardi ama dinlemedim...onlara eger fae hesaplara verirseniz veya olmayacak durumlar olursa sikayet ederim emegim buyuk dedim...rencide eden oldum sirketlerini karalamisim...yine bir kampanya bana patladi...su an cok uzgunum...hepinizden ozur diliyorum kusura bakmayin uye olanlar...duzmeceydi sanirim...malesef fazla kaptirdim...
boşver ne olacak fazla kaptırma bizi de kaptırtma yeterli
noldu kuzum kazanamadınmı gene bende üye olmuştum üzüldüm bak şimdi ama sende çok fazla uğraştın ona ayırdığın vakti başka kampanyalara ayırsan çok daha fazla şey kazanırdın
Bu ilk uyarı olsun.Bu şekilde link paylaşamazsınız.Destek isteme kurallarını okuyunuz lütfen.
Asya,ben destek istemedimki link eklemedimki bir olayi anlattim isim bile vermedimki

asyaya mod uyarı yazmış canım sana değil canım linki silip uyarı atmış modlar
Telefondan girince ehueh karistirdim
Telefondan girince ehueh karistirdim
bizde tam seni anmıştık bak hele nerelerden çıkıyor dön artık özledik ama
Bitanem bilgisayarim yokki ama twitterda beni cok uzduler cok istemistim hediyeyi ne kadar twit attim
Bitanem bilgisayarim yokki ama twitterda beni cok uzduler cok istemistim hediyeyi ne kadar twit attim
twiter pek kullanmıyorum malesef