Gönderen Konu: Hepinizden Ozur Dilerim  (Okunma sayısı 3087 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
Ynt: Hepinizden Ozur Dilerim
« Yanıtla #10 : 22 Haziran 2011, 01:21:11 »
çok üzüldüm Kübra senin adına
twittera bugün iki kez girdim çıktım  bakamadım ama
yarın gereken yazıyı yazarız
üzülme boşver Allaha havale et
seni çok iyi anlıyorum ama :(((
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 22 Haziran 2011, 09:05:28 »
Canım sağlık olsun takma bu kadar malesef dünde benim başıma birşey geldi canım çok sıkıldı ama sonra kendi kendime kızdım ne bu kadar takıyorum diye

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 22 Haziran 2011, 12:29:16 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
boşver ne olacak fazla kaptırma bizi de kaptırtma yeterli  :)
işte bu yoruma aynen katılıyorum  :)
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #13 : 24 Haziran 2011, 01:53:26 »
bunlari takip edenin birnin foyasi ortaya cikti fake hesap o bu arada kenan abime sonsuz tesekkurler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #14 : 24 Haziran 2011, 02:30:21 »
bunlari takip edenin birnin foyasi ortaya cikti fake hesap o bu arada kenan abime sonsuz tesekkurler
neler olup bitti bilmiyorum ama imzanı değiştir canım
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 24 Haziran 2011, 04:05:20 »
Sizin olayı tam anlayamadım benimde doğrucu davutluğum çok şey kaybettrdi bana. Ben hile-sahte oy yapanları şikayet edip kendimde aynı zamanda atılmışlığım var. Bazı firmalar bunlara dikkat ederken bazılarınnda işine giliyor. En son Philips Avent e katılma gafletinde bulundum ve Philips müşteri temsilcisnin resmen hakaretine maruz kaldım. Asıl hilekarlar verken ben hilekar oldum ama ben pek böyle şeyleri oluruna bırakmam bunlar uluslarası şirketler tek Türkiyeden ibaret değiller o yüzden Amsterdam da olan merkezlerine mail attım. Glade Sen Tasarla da sahte oycuları ihbar ettim ard arda admin benim oylarımı sildi en sonda çok komik hakaretvari bir mail attı bende beni derhal yarışmadan çıkarın dedim. Takmaya değmez ama değer verdiğim markaların isimlerinin kirlenmesine izin vermem. Mesela Philips ve Johnson her ikside tüketici odaklı firmalardır ancak Türkieydeki Philis in artık değiştiğini anladım.

Ve en önemlsi hiçbir ödül ve yarışma sinirimizi bozmaya değmez.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #16 : 24 Haziran 2011, 04:16:19 »

en sonunda keçilerimle beraber seni dövmeye geleceğiz anladın sen onu :@

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #17 : 24 Haziran 2011, 14:26:45 »
Caniminici benim tehdit aldigim yarisma kigiliydi ve halen devam ediyor bu ise kacirmayiz yani baska bisey bak kelimeleri bile acikca yazdim artik... Poseion78 benim durum bambaska face ve twitterda birinci benim ama uye sayim 30 oldugundan bana hedyeyi vermiyorlar bir de karalamism onlari ve anlayis gosterecekmisim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 25 Haziran 2011, 01:08:12 »
Çok üzüldüm ya nasıl bu şirketler böyle izin veriyorlar hilebazlara anlamıyorum. Birde tehdit okuyunca şok oldum aslında ona benzer bir şey Philips Avent Airfryer yarışmasında benimde başıma geldi Hotmail ve Facebook a tabii isim soyaddan bulmuşlar heralde sen bu hdeiyei zor kazanırısn - bak gör kazanmayacaksın gibi şeyler yazmışlarıd. şikayet ettim Philips e ama suçlu ben oldum . Kendiniiz üzmeyin en önemlisi sağlık tehdit edenleride sizde bir üst merciiiye şikayet edin ( tehdit türünü bilmiyorum gerekirse savcılığa şikayet edin) hakknızı da bırakmayın.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #19 : 25 Haziran 2011, 01:17:32 »
kübracım faceni sağlama al ben kimliğimi komple doğruladım şifremi zorlaştırdım ve başka bilgisayarı bırak kendi bilgisayarımda başka tarayıcıdan açarken bile telefondan soruyorlar facedede o meşhur ya profili şikayet edip kapattırıyorlar kendini sağlama al arkadaş listeni kapatsaydın firma hiçbişey görmezdi kimsede klavye delikanlılığı yapmasın tehditte neymiş kimki onlar sen o mesajları falanda silme dursun lazım olabilir..

bugün pek siteye girmediğim için mesajını geç gördüm