dün bende gittim.. 15 dk uğraştırdılar, ve verilen cevap olmuyor kelimesi oldu... sinirlendım hiçbirşey almadan cıktım.
aynen..üstelik benim şifreler iptal oldu..adamlar 45 dakika uğraştı ve halledemediler.30 hazirana kadar şifreleri tekrar yükleyelim dediler.beklediğimemi yanayım,ürünleri almadım onamı yanayım şaştım kaldım valla..
insanlar o kadar uğraşıyor birşeyler kazanayım diye..
bu kadar insanı, uğraştırmaya ne gerek var anlamıyorum ki.. migroszedelerden biride benım malesef.
ya bende alamadım domestosu bana finish barkodu var dediler utandım yaa hafta içi yine gidicem olmazsa arayıp kendileri halletsin müşteri hizmetleyile
nasıl finish barkodu var dediler zaten makine direk basıyor onu artı makineleride çok hassas bir kere error verdi ben basarken bir kerede tuşları tam basmamış sesi geliyor ama şifre yazılmıyor :/
kasiyer öyle söyledi çok uğraştı kız olmadı bir türlü makina öyle basmış anlamadık cumartesi gitmiştim yoğun diye uğraştırmadım kızı hafta içi gidicem halletsinler ben kuponlarımı bastım nasılsa
canım ben carousel,capacity migrostan alamadım town daha tenha ya oradakiler daha yardım ediyor müdüründen rica ettim öyle oldu
zaten müdürü gene bu geldi olarak bana bakıyor yakında town migrosa fotomu koyup bunu almayın diyecekler diye korkuyorum 
yanlız değilsin ama gamze bende varımmm
Bakırköyde town tam olarak nerde ...
incirli caddesinde siz bakırköy meydandan yukarı doğru giderseniz biraz ilerisi towndur karşısında eski yaşar hastenesi vardır.zaten kime sorsanız size göstericektir
incirli caddesinde siz bakırköy meydandan yukarı doğru giderseniz biraz ilerisi towndur karşısında eski yaşar hastenesi vardır.zaten kime sorsanız size göstericektir
Yardımınız için çok tşk ederim yarın gidip alayım Yeşilköyde oturuyorum ben zaten Yenibosnaya gittim ilgilenmediler h,ç..
Yardımınız için çok tşk ederim yarın gidip alayım Yeşilköyde oturuyorum ben zaten Yenibosnaya gittim ilgilenmediler h,ç.. 
anladım ataköy tarafındada var oraya bi bakın önce isterseniz
ama dediğim gibi towna gittiğinizde müdüründen rica edin mutlaka umarım alırsınız
bende katıldım ama hep aynı yerde duruyor
anladım ataköy tarafındada var oraya bi bakın önce isterseniz
ama dediğim gibi towna gittiğinizde müdüründen rica edin mutlaka umarım alırsınız
Siz daha önce gitmişsiniz bilgileri var hem bana yakın her ikiside neden Migros ları bu konuda bilgilendirmiyolar anlamıyorum. Yenibosnada ücret ödeyip aldım ürünleri..