ben de bugün sizlerin sayesinde sorunsuz aldım. 5m migrosa gittim çünkü diğer migroslarda kioks fişi vermiyordu daha önceden. bana, sadece 5m migrostaki verir demişlerdi.
önce gittim şifrelerimi çıkarttım. iki şifrede aynı tlf numarama gelmişti. çeklerin üzerinde kazandığım zamanki ürünün resmine ait özellikler yazılıydı. burdan bir arkadaş demişti. mesela cifin yeşil rengini aldım, domestosun mavi rengini aldım sorun çıkmasın diye. zaten diğer renklerinde barkodu farklı. ilk başta kasiyer migros kartımı istedi ben de kartla olunca çekler sorun çıkartıyor, bunlar böyle geçecek dedim. çekteki tek barkodu geçirdi, olmadı. ikisini geçirdi, olmadı. barkodu geçirip devamlı tuşa bastığı için ben de dayanamadım; barkodun ikisini geçirdikten sonra ara toplam almayacaksınız dedim. eleman denedi ve oldu. işim bittikten sonra tekrar içeri girdim kartımı kiokstan geçirdim kartıma ait ürünün fişini çıkarttım. ürünü aldım kasaya gittim kartımı verdim, kasiyere fişimi gösterdim; böyle bir indirimim var onu düşer misiniz dedim. sayenizde öğrendiklerimle onu da sorunsuz aldım çok şükür. bu da benim başımdan geçenler. umarım herkes sorunsuz alır. 30 hazirana kadarmış süresi.
cif sunlight 2,79tl
domestos 3,75tl
cif krem ultra 2,99tl idi %1'ini ödedim