Gönderen Konu: bahar evimde  (Okunma sayısı 29251 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
Ynt: bahar evimde
« Yanıtla #170 : 20 Haziran 2011, 22:49:24 »
maalesef öyle bir durum var bende iki migrosa uğradıktan sonra en son towndan alabildim umarım sizde alırsınız

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #171 : 20 Haziran 2011, 23:04:24 »

ben de bugün sizlerin sayesinde sorunsuz aldım. 5m migrosa gittim çünkü diğer migroslarda kioks fişi vermiyordu daha önceden. bana, sadece 5m migrostaki verir demişlerdi.
 önce gittim şifrelerimi çıkarttım. iki şifrede aynı tlf numarama gelmişti. çeklerin üzerinde kazandığım zamanki ürünün resmine ait özellikler yazılıydı. burdan bir arkadaş demişti. mesela cifin yeşil rengini aldım, domestosun mavi rengini aldım sorun çıkmasın diye. zaten diğer renklerinde barkodu farklı. ilk başta kasiyer migros kartımı istedi ben de kartla olunca çekler sorun çıkartıyor, bunlar böyle geçecek dedim. çekteki tek barkodu geçirdi, olmadı. ikisini geçirdi, olmadı. barkodu geçirip devamlı tuşa bastığı için ben de dayanamadım; barkodun ikisini geçirdikten sonra ara toplam almayacaksınız dedim. eleman denedi ve oldu. işim bittikten sonra tekrar içeri girdim kartımı kiokstan geçirdim kartıma ait ürünün fişini çıkarttım. ürünü aldım kasaya gittim kartımı verdim, kasiyere fişimi gösterdim; böyle bir indirimim var onu düşer misiniz dedim. sayenizde öğrendiklerimle onu da sorunsuz aldım çok şükür. bu da benim başımdan geçenler. umarım herkes sorunsuz alır. 30 hazirana kadarmış süresi.
cif sunlight 2,79tl
domestos 3,75tl
cif krem ultra 2,99tl idi %1'ini ödedim
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
« Yanıtla #172 : 20 Haziran 2011, 23:06:55 »
2 gün önce kazandığım ürünleri almak için gittiğimde çok fazla sorun olmadan almıştım.bugün sonradan kazandıklarımı almak için gitiğimde ise o günkü kasiyerler yoktu.ilk birkaç ürün sorunsuz kasadan geçti sonraki ürünler yani 3 domestos okumuyor çek geçersiz dediler.ya dedim 2 gün önce aldım ben bu ürünlerden.diğer kasiyerler halletmişlerdi durumubiliyorlardı dedim.başka bir kasiyer domestosun rengini göstererek lafa karıştı birkaç gün önce de başkası geldi alamadı geri gitti mavi renkli domestos olmuyor başka renk oluyor falan diye zırvaladı.iyi de önceki gün aldım dedim.

2 domestos sorun oldu diğerleri sorun olmadan aldım.takrar başka kasada denedi sonra fişi iptal edip geçmeyenleri tekrar geçirirsek çekler iptal olurfalan dedi.başka kasada domestosun bir tanesi daha geçti.geriye kalan 2 domestosu da kasada fiyat farkı çıktı ve bir tane daha domestos daha alın tutar denk gelsin dedi.bir tane daha aldım bu sefer de 2.60 kuruş para istedi.offf  neyse dedim ödeyeyim de bitsin bu işkence..bu akşam çok uğraştım çoookkk
dışarı çıktığımda öyle gerilmiştim ki....anlatamam...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı master

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #173 : 20 Haziran 2011, 23:16:09 »
arkadaşlar uygulamanın link'i değişmiş durumda yeni link apps.facebook.com/benimtemizlikdunyam

arkadaş davet link'i bazı browserlarda çalışmıyor, chrome'da çalıştırabilirsiniz.

Çevrimdışı doudou

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #174 : 21 Haziran 2011, 00:08:32 »
Ben chrome dan girdim davetleri yapyorum ama hak gelmiyor

Çevrimdışı stafex

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #175 : 21 Haziran 2011, 00:40:30 »
Şifreleri basarken Kioks denen makina dondu kaldı yetkiliyi çagirdim 2 3 saat sonra kendliğinden düzelir dedi Zaten migros uzak bana

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #176 : 21 Haziran 2011, 01:59:47 »
konyadan alabilen oldu mu acaba?
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı (ela)

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #177 : 22 Haziran 2011, 13:35:03 »
bende migros zede oldum yaa :( 2 tane domestos alacagım vardıı kiosko makinsinden çekimi aldım ürünü alıp kasaya gittiğimde kasiyerr bole bisey olmadıgını uydurma haber oldugunuu sistemde ole bisey olmadıgını soledi bende daha oncede aldıma ama 2 urun dedigmde  hesapta acık  cıktıı zatenn kasiyerlerinn cebinden ciktigini soledii bendee bole bi sistem yok madem ceki nasil alabiliyorum o makinadan dedimm  bilemiyorum veremiyoruz dediler ceklerr elimde kaldii yani koskoca migrossss  sana yakisirmii :(

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #178 : 22 Haziran 2011, 13:44:27 »
bu kampanyada fiyasko oldu yani ben de gidicem bu akşam bakalım ne yapacaklar
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı mavilim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #179 : 22 Haziran 2011, 13:51:39 »
5M migroslarda sorun olmuyor pek
kasiyerleri bilgili