Gönderen Konu: bahar evimde  (Okunma sayısı 30903 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yasev

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: bahar evimde
« Yanıtla #130 : 20 Haziran 2011, 05:33:32 »
ben aldım urunlerı fakat adamların kampanyadan haberdar olmamaları inanılmaz tuhaf.migros bole bı kampanyaya dahıl ve kımsenın bılgısı yok ve insanları magdur edıyolar hos deil.

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #131 : 20 Haziran 2011, 07:52:20 »
3 günden beri bende alamadım kurtköy-pendik-kadıköyde 3 ayrı migrosta denedim olmadı çek geçersiz dedi hiçbirinin haberi yok kampanyalarından bende şikayetimi yazıp gönderdim 3-5 kuruş için rezil olduk günlerdir ama inat yaptım bende  >:(

Çevrimdışı zeytin817

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #132 : 20 Haziran 2011, 08:30:41 »
kazandığın ürünü raftan bulduktan sonra clup karta yüklü zaten otomatik düşüyor ben aldım.birde kioksta kampanyalarım kısmında liste çıkartım görevliye ordanda ürünü buldurup alabilirsin

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #133 : 20 Haziran 2011, 08:33:13 »
Biliyorum karta yüklü ama okuttuklarında düşmüyor kiostan çekimide aldım kasada çek geçersiz diyor onlarla alakalı bir problem yani, sağol ilgilendiğin için  ;)

Çevrimdışı denizkayra

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #134 : 20 Haziran 2011, 08:36:02 »
bende dün aldım ürünler farklı olunca geçmiyo domestos mesela enerji olmayacak totak yazan olacak üzerinde cif de sadece yeşil olanı kabul ediyor biraz uğraştık ama aldım :D

Çevrimdışı tostip

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #135 : 20 Haziran 2011, 08:51:51 »
bende mersındeyım ancak 3.mıgrostan alabıldım ıkısınde hıc bır bılgı vermemısler kasıyerlere vermedıler urunu gercekten sorun cıkarıyorlar
‎(✿◠‿◠)♥♥♥

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #136 : 20 Haziran 2011, 08:52:42 »
Bunlarda bi acayip yapıyosun madem bi kampanya büün subelere yazı gonder herkes bilsin

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #137 : 20 Haziran 2011, 09:06:02 »
ben de dün 5M Migros'tan aldım. Haberleri yoktu kampanyadan, sayemde öğrendiler :D
Allah'tan deneyimli kasiyerler vardı da benim kasiyerime gösterdiler nasıl yapacağını; kiosktan çıkarılan çekin barkodunun önce bi tarafını, sonra diğerini  okutttu, bi de ara toplam almaması gerekiyormuş, ben de öğrendim onlarla beraber :D
Gitmişken Sinbo'yu da aldım, ama çok canım sıklıdı eve gelince; kutunun içinden çıkan fön başlığı makineye uymuyor. İnsan olduğunu sanan bir canlı başka makinenin fön başlığını koymuş kutuya. Sinbo'yu mu arasam, Migros'a gidip değiştirmelerini mi istesem karar veremedim.
49 TL lik Migros çekim vardı Cillit Bang'den gelen, onlarla da eve alışveriş yaptım. Yaklaşık 100 liralık ürün alıp 5 lira verdim çıktım marketten çok zevkliydi ;D
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı zeytin817

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #138 : 20 Haziran 2011, 09:07:56 »
ayy çok güzel:)

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #139 : 20 Haziran 2011, 09:12:43 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben de dün 5M Migros'tan aldım. Haberleri yoktu kampanyadan, sayemde öğrendiler :D
Allah'tan deneyimli kasiyerler vardı da benim kasiyerime gösterdiler nasıl yapacağını; kiosktan çıkarılan çekin barkodunun önce bi tarafını, sonra diğerini  okutttu, bi de ara toplam almaması gerekiyormuş, ben de öğrendim onlarla beraber :D
Gitmişken Sinbo'yu da aldım, ama çok canım sıklıdı eve gelince; kutunun içinden çıkan fön başlığı makineye uymuyor. İnsan olduğunu sanan bir canlı başka makinenin fön başlığını koymuş kutuya. Sinbo'yu mu arasam, Migros'a gidip değiştirmelerini mi istesem karar veremedim.
49 TL lik Migros çekim vardı Cillit Bang'den gelen, onlarla da eve alışveriş yaptım. Yaklaşık 100 liralık ürün alıp 5 lira verdim çıktım marketten çok zevkliydi ;D
iyi günlerde kullan gülüm  :D

fön makinasi ile ilğili sorunu bence migrosta hallet orada sana uygun başlığı verip sorunlu olanı kendileri firmaya teslim ederler diye düşünüyorum :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin