Gönderen Konu: bahar evimde  (Okunma sayısı 29309 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tuanatugba1984

• Usta Kampanyacı
Ynt: bahar evimde
« Yanıtla #120 : 19 Haziran 2011, 15:18:54 »
ankaradan alabilen varmı

Çevrimdışı yasev

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #121 : 19 Haziran 2011, 16:38:42 »
ben ankara ayrancıdan aldım

Çevrimdışı dhande

• Usta Kampanyacı
  • bir varmış bir yokmuş!
« Yanıtla #122 : 19 Haziran 2011, 17:16:34 »
bugün kalan domestoslarımı almaya gittik bayağı bi sorun oldu indirime girmiş ürün kafaları bayağı bir karıştı kasiyer gitti gelmek bilmedi öğrenebilmek için neyseki sonunda aldık bu arada ben cep şifresiyle aldım ama ürünü geçerken money kartı yinede istediler allah tan vardı bilmedikleri yüzünden mi acaba  ???
Bir umuttu yaşatan insanı aldım elime sazımı!! (:

Çevrimdışı karanfill

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #123 : 19 Haziran 2011, 17:43:33 »
evet bilgileri yok çalısanların kart gerekmio ben kartsız falan aldım

Çevrimdışı leda06

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #124 : 20 Haziran 2011, 00:57:05 »
evet çalışnalrın hiçbiri biri bilmio keçişören migrosda o yüzden alamdım kart almam gerektiğini sölediler kart aldım yine olmadı ftz den kasadan geçirdiler üsütndeki kodu girmeleri gerekiomuş falan bayağ bi zahmetli iş

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #125 : 20 Haziran 2011, 01:04:47 »
ya kiosktan gidip fişinizi alıcaksnz kasada okutcak görevli bu kadar en ufak bir sorun çıkmıyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı leda06

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #126 : 20 Haziran 2011, 01:20:05 »
işte kioks dan da fişi öle giidp alamıosun kart geçirmek gerekio  ne biliyim yada yanlış sölediler kimse bilmio vala böle bakıolar suratına benim gitiğim yer tansaştan bozma migrosdu aradılar falan bi sürü yeri olmadı FTZ DEN alabildim  kartla cepe gelen şifreylede

Çevrimdışı sev_al0626

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #127 : 20 Haziran 2011, 02:43:51 »
arkadaşlar 3tane urun aldım ben.kart falan grekmıo onlar becerememişler.kiosk makınasına gıdın cep numaranıza gelen sıfreyı kıoska tuslayın fiş verıo o fişi kasaya okutcaklar hepsı bu.kart gerekıo demelerı kadar sacma bşey olamaz cunku oyuna baslarken money clup uyesı deılım bolumunu secıyoruz ve oyuna baslıyoruz.eger kart gerekse money kart olmayan oynayamaz der dımı ama.inanmayın onlara ben 3 urun aldım vallla.

Çevrimdışı emnsz

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #128 : 20 Haziran 2011, 02:56:29 »
dün eşime söyledim hemen kartsız olmaz deyip yollamışlar bugün kendim gittim kadının eline verdim telefonu al oku dedim okudu kiosk tan çeki çıkardı  alın kasaya gidin dedi aldım gittim kasa daha çeki uzaktan gördü kasa onu okuyamaz danışmaya gidin dedi,gittim,danışma mırın kırın yaptı oralı olmadım.uğraşır gibi yaptı bi sürü numara yazdı o kadar da numara yok yani geçersiz diyo dedi bitmiş falan ayağı yaptı dedim şimdi şurdan arkadaşınız çekti kızıda gösterdim bişey diyemedi yine uğraşır gibi yaptı bize daha bilgi gelmedi o zaman dedi ee nasıl verdi kiosk dedim hım kım etti olmuyo başka yerden deneyin dedi yolladı çok yardımcı oluyolar sormayın gitsin

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #129 : 20 Haziran 2011, 03:16:17 »
dün eşime söyledim hemen kartsız olmaz deyip yollamışlar bugün kendim gittim kadının eline verdim telefonu al oku dedim okudu kiosk tan çeki çıkardı  alın kasaya gidin dedi aldım gittim kasa daha çeki uzaktan gördü kasa onu okuyamaz danışmaya gidin dedi,gittim,danışma mırın kırın yaptı oralı olmadım.uğraşır gibi yaptı bi sürü numara yazdı o kadar da numara yok yani geçersiz diyo dedi bitmiş falan ayağı yaptı dedim şimdi şurdan arkadaşınız çekti kızıda gösterdim bişey diyemedi yine uğraşır gibi yaptı bize daha bilgi gelmedi o zaman dedi ee nasıl verdi kiosk dedim hım kım etti olmuyo başka yerden deneyin dedi yolladı çok yardımcı oluyolar sormayın gitsin

bu şikayetinizi aynen burayada kopyalarmısınız bu ne ya düzeltme çabası bile yok adamlarda