0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dün bende gittim.. 15 dk uğraştırdılar, ve verilen cevap olmuyor kelimesi oldu... sinirlendım hiçbirşey almadan cıktım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYa arkadaşlar benim eşim tüm mesajları silmiş 3 tanede şifrem gitti.Ne yapabilirim sizce su içmek dışındaMigrosa gidin ve bir yetkili bulun, gelen mesajı yanlışlıkla sildiğinizi söyleyin, onlar genel merkezi arıyorlar ve tlf numaranıza gelen şifreleri tekrar bildiriyorlar size...
Ya arkadaşlar benim eşim tüm mesajları silmiş 3 tanede şifrem gitti.Ne yapabilirim sizce su içmek dışında
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bende alamadım domestosu bana finish barkodu var dediler utandım yaa hafta içi yine gidicem olmazsa arayıp kendileri halletsin müşteri hizmetleyile nasıl finish barkodu var dediler zaten makine direk basıyor onu artı makineleride çok hassas bir kere error verdi ben basarken bir kerede tuşları tam basmamış sesi geliyor ama şifre yazılmıyor :/
ya bende alamadım domestosu bana finish barkodu var dediler utandım yaa hafta içi yine gidicem olmazsa arayıp kendileri halletsin müşteri hizmetleyile
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım ben carousel,capacity migrostan alamadım town daha tenha ya oradakiler daha yardım ediyor müdüründen rica ettim öyle olduzaten müdürü gene bu geldi olarak bana bakıyor yakında town migrosa fotomu koyup bunu almayın diyecekler diye korkuyorum yanlız değilsin ama gamze bende varımmm
canım ben carousel,capacity migrostan alamadım town daha tenha ya oradakiler daha yardım ediyor müdüründen rica ettim öyle olduzaten müdürü gene bu geldi olarak bana bakıyor yakında town migrosa fotomu koyup bunu almayın diyecekler diye korkuyorum
incirli caddesinde siz bakırköy meydandan yukarı doğru giderseniz biraz ilerisi towndur karşısında eski yaşar hastenesi vardır.zaten kime sorsanız size göstericektir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinincirli caddesinde siz bakırköy meydandan yukarı doğru giderseniz biraz ilerisi towndur karşısında eski yaşar hastenesi vardır.zaten kime sorsanız size göstericektirYardımınız için çok tşk ederim yarın gidip alayım Yeşilköyde oturuyorum ben zaten Yenibosnaya gittim ilgilenmediler h,ç..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinincirli caddesinde siz bakırköy meydandan yukarı doğru giderseniz biraz ilerisi towndur karşısında eski yaşar hastenesi vardır.zaten kime sorsanız size göstericektirYardımınız için çok tşk ederim yarın gidip alayım Yeşilköyde oturuyorum ben zaten Yenibosnaya gittim ilgilenmediler h,ç.. anladım ataköy tarafındada var oraya bi bakın önce isterseniz ama dediğim gibi towna gittiğinizde müdüründen rica edin mutlaka umarım alırsınız