Gönderen Konu: bahar evimde  (Okunma sayısı 29183 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nilnurah

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: bahar evimde
« Yanıtla #160 : 20 Haziran 2011, 17:25:00 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
dün bende gittim..  15 dk uğraştırdılar, ve verilen cevap olmuyor kelimesi oldu... sinirlendım hiçbirşey almadan cıktım.

aynen..üstelik benim şifreler iptal oldu..adamlar 45 dakika uğraştı ve halledemediler.30 hazirana kadar  şifreleri tekrar yükleyelim dediler.beklediğimemi  yanayım,ürünleri almadım onamı yanayım şaştım kaldım valla..

Çevrimdışı osecmu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #161 : 20 Haziran 2011, 18:47:50 »
Ya arkadaşlar benim eşim tüm mesajları silmiş 3 tanede şifrem gitti.Ne yapabilirim sizce ??? su içmek dışında
Migrosa gidin ve bir yetkili bulun, gelen mesajı yanlışlıkla sildiğinizi söyleyin, onlar genel merkezi arıyorlar ve tlf numaranıza gelen şifreleri tekrar bildiriyorlar size...

süper haber çok saol ;)
Sen bir şey verdikçe dost görünen çok olur.Bir de sen iste gör hepsi birden yok olur..Mevlana

Çevrimdışı gülale

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #162 : 20 Haziran 2011, 18:51:36 »
insanlar o kadar uğraşıyor birşeyler kazanayım diye..
bu kadar insanı, uğraştırmaya ne gerek var anlamıyorum ki..  migroszedelerden biride benım malesef.
Bir kimse kendisini feda edecekse, feda ettiği şey feda ettiğine değmeli. Aksi halde feda hebâ olur...

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #163 : 20 Haziran 2011, 19:05:18 »
ya bende alamadım domestosu bana finish barkodu var dediler utandım yaa hafta içi yine gidicem olmazsa arayıp kendileri halletsin müşteri hizmetleyile

nasıl finish barkodu var dediler zaten makine direk basıyor onu artı makineleride çok hassas bir kere error verdi ben basarken bir kerede tuşları tam basmamış sesi geliyor ama şifre yazılmıyor :/

kasiyer öyle söyledi çok uğraştı kız olmadı bir türlü makina öyle basmış anlamadık cumartesi gitmiştim yoğun diye uğraştırmadım kızı hafta içi gidicem halletsinler ben kuponlarımı bastım nasılsa
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı Diloşş

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #164 : 20 Haziran 2011, 21:57:53 »
canım ben carousel,capacity migrostan alamadım town daha tenha ya oradakiler daha yardım ediyor müdüründen rica ettim öyle oldu
zaten müdürü gene bu geldi olarak bana bakıyor yakında town migrosa fotomu koyup bunu almayın diyecekler diye korkuyorum  :P
yanlız değilsin ama gamze bende varımmm :D
Bakırköyde town tam olarak nerde ...
Herşeyy kısmet...

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #165 : 20 Haziran 2011, 22:04:59 »
incirli caddesinde siz bakırköy meydandan yukarı doğru giderseniz biraz ilerisi towndur karşısında eski yaşar hastenesi vardır.zaten kime sorsanız size göstericektir

Çevrimdışı Diloşş

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #166 : 20 Haziran 2011, 22:06:36 »
incirli caddesinde siz bakırköy meydandan yukarı doğru giderseniz biraz ilerisi towndur karşısında eski yaşar hastenesi vardır.zaten kime sorsanız size göstericektir
Yardımınız için çok tşk ederim yarın gidip alayım Yeşilköyde oturuyorum ben zaten Yenibosnaya gittim ilgilenmediler h,ç.. >:(
Herşeyy kısmet...

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #167 : 20 Haziran 2011, 22:10:37 »
Yardımınız için çok tşk ederim yarın gidip alayım Yeşilköyde oturuyorum ben zaten Yenibosnaya gittim ilgilenmediler h,ç.. >:(
anladım ataköy tarafındada var oraya bi bakın önce isterseniz
ama dediğim gibi towna gittiğinizde müdüründen rica edin mutlaka umarım alırsınız

Çevrimdışı abdican38

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #168 : 20 Haziran 2011, 22:28:52 »
bende katıldım ama hep aynı yerde duruyor

Çevrimdışı Diloşş

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #169 : 20 Haziran 2011, 22:34:12 »
anladım ataköy tarafındada var oraya bi bakın önce isterseniz
ama dediğim gibi towna gittiğinizde müdüründen rica edin mutlaka umarım alırsınız
Siz daha önce gitmişsiniz bilgileri var hem bana yakın her ikiside neden Migros ları bu konuda bilgilendirmiyolar anlamıyorum. Yenibosnada ücret ödeyip aldım ürünleri..
Herşeyy kısmet...