al-sat bölümü neden LİMİTLİ onu hiiç anlamış deiğilim. Neden GİZLİ ? bence bu tabular yıkılmalı
daha önce tanınmamıs uyeler ile yapılan alısverişlerde bazı sorunlar olmustu ondan sonra gizli yapıldı diye hatırlıyorum
bende 200 mesajdan sonra olmasınan yanayım belli bir güven doğuyor yazdıkça
ben al-sat bölümünü göremiyorum. Zaten genelde okumakla geçiyor zamanım. Forumda yorum yapmaktansa okumayı tercih ediyorum. Ama he rgün bir saatimi forumda geçiriyorum. Limitler yerinde kalsın. fark etmez.
konuda açamıyorumki açtığım konu silindi ben yanlış yerde ve yanlış zamanda mı durdum bilmiyorum
200 msjdan sonra mı konu açılıyor?? Biri açıklama yapabilirmi ayrıca gelen msjlar hangi şartlarda açılıyor ??
konuda açamıyorumki açtığım konu silindi ben yanlış yerde ve yanlış zamanda mı durdum bilmiyorum 
Açtığınız konu daha önce açılmışsa veya kurallara aykırıysa silinir.Konu açmak için mesaj sınırlaması yok
Al-Sat bölümünün herkes tarafından görünmemesi ve bir mesaj limiti olması daha iyi, düşünsenize arkadaşın biri şuna ihtiyacım var diyor diğer yandan forumda tek mesajı olmayan biri giriyor üyelik alıp bende var satiyim diyor

Farklı sitelerde böyle dolandırılan çok insan var ve ben güvenmediğim kimseye öncelikli birşey yollamıyorum önce sen gönder ben ondan sonra gönderirim diyorum
ayrıca bro satıcının referans sayısının ve istatistiksel başarısının da gündeme alınması gerekiyor..nihayetinde ticaret yapıyorsun ve risk paketi "Zero" olmalı...
Bu konuyu ben mi açmışım? o.O