Limit meselesi en başından beri bana garip geliyor. Değiştirilmesin ama daha kolay olsun

Kazandıklarımıza göre olsun mesela...
yok artık kazandıklarına göre nası belrlensn değişk bi öneri olduuu
ben üç aylık bir üyeyim ama yeri geliyor forum yollu kazandıklarım daha deneyimli bir üyenin üstünde oluyor. bu daha sıkı bir takipçi olduğumu göstermez mi?
limit
?
Anlayamadım ben?
hazong 250 mesajı geçince acemiliği de atlayacaksın, deneyimli olacaksın mesela. bunlar limitler.
ben üç aylık bir üyeyim ama yeri geliyor forum yollu kazandıklarım daha deneyimli bir üyenin üstünde oluyor. bu daha sıkı bir takipçi olduğumu göstermez mi?
sadece sıkı takipcilikle alakalı degil bence sanslısında demektr
sadece sıkı takipcilikle alakalı degil bence sanslısında demektr
ya da sadece mesajlara bakılmasa da konulara bakılsa... açılan konu sayısına göre olsa?
tabi o da olablir ancak konu acmak isteyipte daha once acılmıs oldugu için acamayanlar var
tabi o da olablir ancak konu acmak isteyipte daha once acılmıs oldugu için acamayanlar var 
o zaman da hızlı olmak gerekiyor işte.. ya ikili de ilerleyebilir. 50 konu açana veya 250 mesaj yazana tarzında..