Sağol canım benim
gülsevdam sende sağolasın gülüm

vallahi oy isteme noktasında tıkandım kaldım.
En fazla buraya gelebildim.Yinede ümitliyim inşallah kazanır benim kuzum.
canım bir oyda eşimden 67 oldu..koskoca forumuz ya bir tık yapın..
+ 1 de benden.. bol şanslar
Arkadaşlar benim aklım karıştı
biraz önce forumda destek isteyen arkadaşımız da anladığım kadarıyla aynı konuda destek istiyor.
açtığı konuda şöyle bir ifade kullanmıştı göz lazer ameliyatında 1000 euro indirim yapılacak diye yarışmada 1000 euro luk göz lazer ameliyatı hediye değilmiydi.

şimdi dünya göz hastanesini aradım beni arayıp konu ile ilğili bilği verecekler eğer sadece indirimse ameliyat nedir ne kadar tutar üzerini şuan tamamlamam imkansız bu durumda yarışmaya devam etmem benim için iyice sıkıntı olur inşallah olumlu cevap alırım
başkasına oy verdiysek ikinci kez kullanamıyoruz sanırım
bence 1000 eurodan fazladır tabiki
indirim yani
75 oyda benden dun aksam unutmusum sımdı telafı ettım esmanur
Arkadaşlar benim aklım karıştı
biraz önce forumda destek isteyen arkadaşımız da anladığım kadarıyla aynı konuda destek istiyor.
açtığı konuda şöyle bir ifade kullanmıştı göz lazer ameliyatında 1000 euro indirim yapılacak diye yarışmada 1000 euro luk göz lazer ameliyatı hediye değilmiydi. 
şimdi dünya göz hastanesini aradım beni arayıp konu ile ilğili bilği verecekler eğer sadece indirimse ameliyat nedir ne kadar tutar üzerini şuan tamamlamam imkansız bu durumda yarışmaya devam etmem benim için iyice sıkıntı olur inşallah olumlu cevap alırım
bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar