Gönderen Konu: fikrimühim doğum kontrol videoseu kazananlar  (Okunma sayısı 1703 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
fikrimühim doğum kontrol videoseu kazananlar
« : 28 Haziran 2011, 17:54:26 »
Sevgili FikriMühim,

dogumkontrolhapim.com sitesindeki videoyu izlediniz mi?

Henüz izlemedi iseniz Dr. Hakan Şatıroğlu'nun soruları cevapladığı 3 boyutlu videoyu MühimPaketinizden çıkan gözlüklerle izlemenizi tavsiye ederiz. Gözlükleri arkadaşlarınızla paylaşıp 3 boyutlu videoyu beraberce izleyebilir, edineceğiniz MühimDeneyimleri bize yazacağınız MühimRaporlarla iletebilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde dogumkontrolhapim.com sitesini arkadaşlarınıza tavsiye ederek katılımınıza sunduğumuz küçük yarışmamız sonuçlandı. Yarışmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. FikriMühimlerimizden FMgonulyesil, FMawelya,FMlilacstar sırasıyla birinci, ikinci ve üçüncü olarak bizden hediye çekleri kazandılar. FikriMühimlerimizi tebrik ederiz.

MühimRaporlarınızı dört gözle bekliyoruz.

Bu yeşilin burnunu sokmadığı bir yarışma varmı merak ediyorum...

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: fikrimühim doğum kontrol videoseu kazananlar
« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2011, 18:38:41 »
Gerçekten bu Yeşil in katılmadığı şeylere katılalım haber versinde artık ismini görmek içimi kaldırıyor. Bu ay benim bildğim bir Airfryer - ve 800 tl Hediye çeki kazandı. Bilmediğim neler kazanmıştır artık bunlar benimde katıldığım yarışmalardaki sonuçlardan. Eli hiç boş çıkmıyor ve hep 1inci oluyor ve kimse bu isimdne şüphelenmiyor. Bence bu kişini katıldığı kazandığı mkampanayaları yapan web şirketlerine dikkat etmeli o firmanın düzenlediğ diğer yarışmlara katılmamalı. Malum kazanan belli ben hiç bu kişinin çevre sahibi vc olduğuna inanmıyorum sahte hesap - sahte oy - ip değiştirme gibi sistemler kullanıyor. Fikrimühim i nasıl kandırabilmiş hayret ettim.

Birde Pelin Hüseyin var o da bugün En Baba Fikir ödülünü açık ara aldı resmen diğer yarışmacılardan ilk günde 260 oy öndeydi.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 28 Haziran 2011, 18:51:18 »
gönülyeişl bu forumdaydı önceden .belkide halen burada.

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 28 Haziran 2011, 19:25:15 »
Burda olsa bu kadar iddiaya bir cevap yazardı bence. Bu isimlerin toplandığı başka bir forum benzeri bir şey var bence. Ama tabii şuda var verecek cevap yoksa ne yazıcak ki sonuçta.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
« Yanıtla #4 : 28 Haziran 2011, 22:09:28 »
bitek o degilki o tarz yarışmalarda isimler belli artık eskiden sürekli birinci olanlara bile birincilik kalmıyor:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 28 Haziran 2011, 22:49:16 »
çok ilginç ya buna dur demek için birşeyler yapmak lazım ,her ne kadar aklıma bir yöntem gelemesede ,resmen hile ile hiç kimseye fırsat vermiyorlar. Hakları ile kazansalar amenna ama ne yazık ki ismi çıkan kişilerin oy - beğeni oranları gösteriyor sahte oy - hile işinde olduklarını. Umarım birileri artık bu kişilere dur demenin yolunu bulur.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı Saranda

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #6 : 29 Haziran 2011, 14:51:47 »
yarışmanın hediyesi neydi

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 29 Haziran 2011, 14:56:40 »
1inciye 800 2icye 500 3ncuye 350 TL değerinde Teknosa ve H&M mağazalarında geçerli hediye çeki idi.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı google

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #8 : 01 Temmuz 2011, 15:29:24 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Burda olsa bu kadar iddiaya bir cevap yazardı bence. Bu isimlerin toplandığı başka bir forum benzeri bir şey var bence. Ama tabii şuda var verecek cevap yoksa ne yazıcak ki sonuçta.

Belkı burdadır da nıckını kımse bılmıyordur  :)