ASUS Türkiye
Arkadaşlar davet yarışmamıza sızan çetenin tespit edilen kullanıcılarının bilgisini buradan sizlere geçiyoruz. Sistemden silmek biraz zaman alacağı için bazılarını listede bir süre daha görebilirsiniz. Tespit ettiklerimizi buradan duyurmaya ve sayfamızdan göndermeye devam edeceğiz.
Kader Güngör
Arzu çakmak
Kadir Vural
Yasemin Kılınç
Şebnem Yorulmaz
Esra Tahtalı
Efe Can Bayraktar
S Reyhan Dikyurt
4 dakika önce · Beğen ·
ASUS Türkiye
Davet yarışmasında liderliği açık ara farkla önde götüren Yeşim Yüceur aynı noktadan oluşturulan 173 kullanıcı ile hile girişimine başvurarak yarışmamızdan diskalifiye edilmiştir. Harcanan bu vakti ve çabayı takdir ediyor, aynı vakti daha başarılı olacağı alanlarda harcamasını öneriyoruz.
yaklaşık bir saat önce · Beğen ·
bu listeler süper olmuş ya
ASUS Türkiye
Arkadaşlar davet yarışmamıza sızan çetenin tespit edilen kullanıcılarının bilgisini buradan sizlere geçiyoruz. Sistemden silmek biraz zaman alacağı için bazılarını listede bir süre daha görebilirsiniz. Tespit ettiklerimizi buradan duyurmaya ve sayfamızdan göndermeye devam edeceğiz.
Kader Güngör
Arzu çakmak
Kadir Vural
Yasemin Kılınç
Şebnem Yorulmaz
Esra Tahtalı
Efe Can Bayraktar
S Reyhan Dikyurt
4 dakika önce · Beğen ·
onları dava edicem yazdımda ki ben zaten salak baştan sadece davet gönderilecek sandım ve listemdeki herkese davet gönderdim kabul edileceginden bile haberim yoktu o yüzden kimseden rica bile etmedim sonradan biri dedi kabul edilmesi gerekiyor diye o zamandan beri sayfaya bile bakmadım ama pazartesi görür onlar madem sahteciyim netbook u onların sayfasından nasıl kazandım acaba adminin kendinden haberi yok yarışmadıgım halde cete üyesi oldum birde töbe yaaaa
o değil de şifre ne ya kafayı yicem bi türlü göremedim
ASUS Türkiye
Kader Güngör
Arzu çakmak
Kadir Vural
Yasemin Kılınç
Şebnem Yorulmaz
Esra Tahtalı
Efe Can Bayraktar
S Reyhan Dikyurt
4 dakika önce · Beğen ·
bu kişiler sahte hesaplarla hile mi yapmışlar
vay be esra tahtalıdan hiç beklemezdim
birkaç kişiden bende beklemezdim hayret ettim.bazı yarışmaları da nasıl kazandıkları anlaşılmış oldu böylece??