ben de hay böyle şansın dedim
Mumlara üflemeye devam anvilim..
Mumlara üflemeye devam anvilim..
ellere telefon bize kek zaten
bu arada mehmet başaran diyo ki;
Sayın ASUS Türkiyeye mağdur etmeyeceğiz derken bu konuyu netleştirirmisiniz lütfen. Çünkü uygulamanın katılım koşullarındada kelime birleşik yazıyor. Ben buraya bakarak şifremi gönderdim. Açıkcası bu konunun uzamaması için sizden anlayış ve açıkladığınız gibi ödülümü bekliyorum.
Mehmet başaran Açıklamalara devam ediyor.Asusu iyice köşeye sıkıştırıyor sayın seyirciler.
Mehmet Başaran diyorki.
LÜTFEN OKURMUSUNUZ. Yarışma sonucunda kazanan talihlilere, birer adet olmak üzere toplam 3 adet ASUS A10 Navigasyonlu cep telefonu ve 1 adet ASUS EeePad Transformer tablet hediye edilecektir.
Babalar gününe kadar toplam 6 adet şifre verilecek ve her 2 şifrede bir kez şifre giriş ekranı aktive olacaktır.
Şifre ekranı aktive olduğunda 2 şifreyi de doğru giren ilk kişi ödülün sahibi olacaktır.
Şifreler gün içerisinde sayfamıza yüklenen video, inceleme veya fotoğraflarda “ASUS Babalar Günü Yarışması için özel şifre” adıyla belirtilerek yüklenecektir.
Şifre gönderme yolu ile 2 adet ASUS A10 cep telefonu ve 1 adet EeePad Transformer hediye edilecekti
Son dakika.Mehmet başaran sonunda başardı..Sür manşet.
ASUS Türkiye Sayın Mehmet Başaran, size de üründen bir adet göndereceğiz. Kampanya bitiminde sizinle iletişime geçilerek bilgileriniz istenecek, iyi günlerde kullanın.
helal olsun asusa. keşke ben de bitişik yazsaydım.
üflemeye devam bio
helal olsun asusa. keşke ben de bitişik yazsaydım
Keşkehepsinibitişikyazsaydınbelkidikkatçekersanadaverirlerdidostum.
En hızlı ve doğru yanıt veren 10 kişi.
Çağlar Turalı
Tayfun Damar
Ahmet Taşçı
Erdem Öztaş
Emine Pınar Gevheroğlu
Atilla Öztürk
Fatih Baloglu
Hülya Demirer
Umut Arkan
Can Tanem
7. olmuşum yaw. demekki ilk 10a verselerdi kazanmıştım. du bakayım asusu sıkıştırayım biraz
En hızlı ve doğru yanıt veren 10 kişi.
Çağlar Turalı
Tayfun Damar
Ahmet Taşçı
Erdem Öztaş
Emine Pınar Gevheroğlu
Atilla Öztürk
Fatih Baloglu
Hülya Demirer
Umut Arkan
Can Tanem
7. olmuşum yaw. demekki ilk 10a verselerdi kazanmıştım. du bakayım asusu sıkıştırayım biraz 
Sıkıştırırken Bitişik şıkıştır..