ya gerçekten çok üzüldüm.neden yapıyorlar gerçekten hiç anlamıyorum.neden dürüstçe yarışamıyoruz ki.bu kadar mı önemli.canın sağolsun be birtanem ne diyeyim.
Ben de üzüldüm Tılsım. Ama en çok bu düşe nasıl 1 verebildi ona üzüldüm. Oğlunun düşü beni çok etkiliyor. Bunu yollayıp hem de senden oy istemesi hiç hoş değil. Bu arkadaş her kimse sana bir açıklama borçlu. Kimse kimseye oy vermek zorunda değil. Ama hem 1 verip hem destek istemesi etik değil bence.
1 veripte halan aramızda dolaşan bu değeri düşük insan biran önce bulunup atılsın lütfen formun bir aile olduğunu unutan bir kişi lütfen yapılması gereken yapılsın cocuklarımızı bırakıp oy topluyoruz hakkımızı yiyorlar sadece pembe düşte değil canımannemdede aynı konu gecerli LÜTFEN YETER ARTIK DURDURUN İÇİMİZDEKİ CANAVARI
tılsımcım bende mesajını görünce cok üzüldüm.destek vermek istemiyorsa hiç vermesin madem..hem senden destek iteyıp hemde bunu yapması hiç hoş değil..ya tam destek olsunlar yada hiçç..hem bir vermek niye hiç olmasa insan düşünün hakkını verir..
ayıp ya tılsım sen özellikle herkese kendin o yarısmada olsan dahi destek oluyorsun. özellikle sana yapılmasını çok yadırgadım. kimse sana hesap vermeli bencede
Cok gecmiş olsun.Öncelikle umarım hatadir. Cok gecmiş olsun tılsım.Kurallar doğrultusunda rakiplerinin 1 vermesi normal ama destek veriyorum denip bu şekilde olması ii olmamış..
destekliyorum demese anlarım ama destekler gözüküp göz boyamaya çaılşmak hoş olmamış..bunun meydana çıkabileceğini de kestirmemiş anlaşılan..elbet yarışma bu herkes rakip ama kimse de enayi değil.
kim olduğunu biliyorsan yeter

zaten bunları okuyordur..
Teşekkürler.

tılsım
glmcn
Teşekkürler.
pink
Teşekkürler.
güldeniz
Teşekkürler.
balpötüşü öm attım sana