arkadaşlar kusura bakmayın bazılarınız biliyo küçük oğlum hasta 3 gündür hastanelerdeyim size cvp yazamıyorum hemen ,oğlumla ilgileniyorum çünkü .B iliyorum haklı olarak isim istiyosunuz ama beni mazur görün forumda kavga ortamı yaşansın istemiyorum gerçekten seviyemizi bozmayalım çürük bir elma yüzünden yapacak olan zaten yapar insanın içinde kötülük olmasın yeterki bir üyelik alır bize 10 veriri kopy yapar bir üyelik alır 1 verir haberimiz olmazönüne geçemeyiz ki ben hep destek olduğum zaman oy verip kopy yaptım sizden de bu şekilde istedim kopy yapmana gerek yok sana güveniyoruz dendiği halde biz yine bu şekilde destek olalım birbirimize yeterki saygı çerçevesinde yarışalım gerisi boş şahıs dün en son bana oy verdi galiba şimdi kayıp valla normalde çoktaan burdaydı belki anlamıştır hatasını ne diyeyim başka beddua bile etmek içimden gelmiyo valla isim yazıp forumda kirlilik yaratmayalım boşuna aile ortamımızı bozmayalım olmayacak biri için değmez., değersizi değerli yapmaya gerek yok
valla dünden beri hastalık peşinden bu olay bana destek olanlara oy verip destek olamadım daha beni mazur görün ya hepinize desteklediğiniz ve bu durum karşısında beni yalnız bırakmadığınız için sonsuz teşekkürler
işte gerçek forum ailesi

budur yaaa