ay iki dakika ayrıldık cadı kazanına dönmüş valla burası ben oy göndeririken gönderdiğim arkadaşlar bilirler kaç puandı kaç puana yükselidi o şekilde kopy yapıp gönderiyorum ki kanıt olsun genel olarak ta o şekilde istiyorum belki biraz daha rahatlatıcı oluyor ama sonuç değişmiyor yinede 105 sıradayız yani...
benlik bir durum yok memoli444
memoli ne için ittifak kurmuşuz anlamadım ???ama yok öyle bişey ben kendi fikrimi yazdım yaralı olanlar varmış konuştu ;Dyoksa ben tek başımayım yani ne destek ne köstek isterim
arkadaşlar ben pembe düşlerden uzun zaman önce puanım düşüyor diye çekildim formdaki arkadaşlarında boş yere vaktini almamak için imzadaki ve listedeki link i sildim sonuç mu? puanım sabit duruyor sanırım bu şuan tartışılan konuya son noktayı koyar bu durum içinde isim vermek çok doğru değil kimsenin kimseyi karalamasına gerek yok umarım hak eden kazanır.
aynı durumdayım kesinlikle katılıyorum
yeniden konu açma memoli şimdi ;Dsana yanlış çağrışım yapmış sandığın gibi değil kimse ittifak değil
kimse ittifak değil ayrıca vurucu teamle uzaktan yakından alakası yok...
evt burda yok cnm linkleri... yapsınlar bakalım sonrada destek bekliyorlar. 
neyse ben konuyu fazla uzatmayayımm üsteki mesaj her şeyi anlatıyoo zatennn 5 yaşıdaki çocuk anlar yaww