Gönderen Konu: FavoriPembeDüşler Destek  (Okunma sayısı 51715 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

balpötüşü

• Ziyaretçi
Ynt: FavoriPembeDüşler Destek Liste
« Yanıtla #90 : 07 Nisan 2009, 12:07:15 »
zaten burda linki yok ona oy vermiyorusun ;Dama o oy topluyor neyse adilce yarışmayı bilmeyenlerde var boşver >:(

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #91 : 07 Nisan 2009, 12:11:37 »
tüm liste 10ar puan tamamdır hayılrı olsun

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
« Yanıtla #92 : 07 Nisan 2009, 12:12:29 »
evt burda yok cnm linkleri... yapsınlar  bakalım sonrada destek bekliyorlar.  :-X

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #93 : 07 Nisan 2009, 12:30:16 »
 1 verenleri uzakta aramayın şeklinde arkadaşlarınızın tamamını zan altında bırakmayın tek favoriyi keşfeden bizim forum değil bizden ayrı 4 kampanya forumuda bununla uğraşıyor eğer birinden şikayetciyseniz cesaretli olun onun ismini yazın
« Son Düzenleme: 07 Nisan 2009, 12:33:31 Gönderen: beyondparadise »

balpötüşü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #94 : 07 Nisan 2009, 12:34:08 »
beyond canım o bilir kendini diğerleri zan altında kalmasın zaten yapmayan üstüne alınmaz :)ben başka kampanya sitesi bilmiyorum hem.aman neyse kim verdiyse versin.kazanmak şans o belli ;D

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #95 : 07 Nisan 2009, 12:38:44 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
beyond canım o bilir kendini diğerleri zan altında kalmasın zaten yapmayan üstüne alınmaz :)ben başka kampanya sitesi bilmiyorum hem.aman neyse kim verdiyse versin.kazanmak şans o belli ;D

Zaten yapmayan üstüne alınmaz derken ? Biri herkesi zan altında bırakan yorum yazıcak kimsede aman benim üstüme kalmasın ihale diye cevap yazmıycak öylemi ?

biri . o kendini bilir şeklindeki yorumlara aman bana eksi vermesin diye politik cevaplar yazmak zorunda bırakmayın kimseyi.

balpötüşü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #96 : 07 Nisan 2009, 12:45:49 »
olay büyültülecek bir hal almasın arkadaşım.isim vermek mühim değil ama ya değilse o insanı kırmak istemem.belki bir tesadüf eseri şüpheşeniyoruz bilinmez.herkesi ona düşman etmenin gereği yok şimdi.ha o zaman kesinleştirip sora ithamda bulunun yazarsın sen ama bunu kesinleştirmem mümkün değil takdir edersinki.
neyse ben konuyu kapadım 1veren versin 10veren saolsun.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #97 : 07 Nisan 2009, 12:48:19 »
Size bir anımı anlatayım.simonbolivar ve benim
Favoripembe duslerde bırakmadan önceydi.Simonbolivbar ile msn de konsuuoduk.O ara o akdar cok 1 yiyorduk ve o kadar cok hilecilerin oyları silinyorduki oranı takip edemez olmuşturk.

Takım sayfasında herkes oy verdiğini belirtmek zorundaydı o zamanlar.Yaklaşık 40 dk ddır felan favoriye giriş yapılmıyordu.Ve bizde hadi hayırlsı bakalım ne olcak kimin oyu silincek kimin oranı ne olcak diye düşünürken bi anda takım sayfasında bir yazı cıktı.
  Arkadaşlar oylarınızın hepsini şu anda verdim vs vs...

Bi anda dumur olduk ben konyadayım simon adanada ve diğer msndekiler istanbulda kimsede favori açılmıyor bırakın oy vermeyi site kapalı ama 40 dkdır kapalı olan siteye bir arkadaşımız oy verdiğini soyluyordu...

Yerlere yatmıştım gülmekten.Arkadaşımızın safca bizi kandırma hevesinde oldugunu anlasakda onu kırmamak için bugune kadar bu olayı paylaşma fırsatıda bulamadık.

Pembedusler konsuna gelince benim 2 tane düşüm var ole 800 lerde felanda değil oy sayım.2000 kusurlerdeydi en son bırakmadan önce ve 2binkusurdeki oy oranım 5 lerde.

8 oyla bir yere gelmişte 1 yemiş cok etkilenmiş gibi konuşuluyor.Yahu 1 in kralını ben yedim favoride kimlerin verdiğini başka kampanya sitesinden gelipte burayı kulanan kişilerin numaralarına karşı koyamaz oldum en sonunda ve cıktım arkadaşlarımı destekleme kararı aldım.
 Favoride 1 verilmesi yanlış 1 verilmesi olmasaydı ben bu yarışmayı bırakmazdım zaten.Buradan ömesaj atıpta 1 verenleri kaç defa görduk.Alone yazıpm duruyordu adama öm atıyorum 1 yiyorum diye.Kazanma hırsı içinde etrafa saldıranlar var tabiki..Bana yapana bende yaparım ayrıca bunuda soyliim..

Bana yapanada yaptimda zaten... Ama şimdi unuttum hepsini..

Hepinize başarılar sizi kendi amaçları için gazlayanlara dikkat edin surekli ona çalışıcaksınız cunku..

Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

balpötüşü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #98 : 07 Nisan 2009, 12:53:58 »
diazem valla diime tercüman olmuşsun :)anılarınızda ayrıca olay :D
bu güdüşle bende çekilirim galiba hırslı olamadım olamamda :-[

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
« Yanıtla #99 : 07 Nisan 2009, 12:55:31 »
bence çekilme arkadaşım.. sonuna kadar... ben bana 1 verenleri biliyorum ve bende onlara veriyorum.. belli oluyo aslında kimin verip vermediği  ;)