benim numaram pek kimsede yoktur yani kampanyalardan önce yoktu
son zamanlrda birisi arayıp duruyor gece gündüz en sonunda bugün bağırdım adam gibi konuşsana ne yapmaya çalışıyorsun diye sesimi birine benzetiyormuş
sesimi nerden duyduda birine benzetti kampanyalarla alakası varmıdır acaba çok sinirim bozuldu bida rahatsız etme dediğim halde hala arıyor. Devam ederse savcılığa vereceğim gece uykumdan uayndırıyor dengesiz
Arkadaşlar ben etrafında mülayim bir pc kurdu olarak bilinirim, kızların kurtarıcı sakaryazede abisiyim ((= Bu durumda şu adımları uygulayın lütfen.
1- hattınızı gizli numaralara kapayın.
2- numarası görünerek arıyorsa hiç adliyeye vermeyin. fiili suç yok deyip maalesef sapığı koruyorlar. operatör de diyor ki size az kullanılmış 2. el numara verelim. numaranız değişsin.
3- Ne yapacaksınız ? Çözümü söylüyorum bir takım türkiye'de bu tarz sapık supuk, manita arayan arkadaşlık siteleri var. kontrolun zayıf olduğu facebook , hi5, badoo tarzı sitelere gizlilikte maili kapatın. yurtdışından türklere benzeyen kızların (lütfen bizim ülkeden kızların değil ) fotoları ile fake hesabı oluşturun ve sapığın cebini buraya yazın. inanın o kadar başıboş sapık var ki; sapığı sapığa kırdıracaksınız. Çevremden böyle 6-7 kıza yardımcı oldum. Onlar bilgisayardan anlamadığından ben yaptım, tabi sakın gerçek mailinizle falan yapmayın. Badoo dan bir günde okunmayacak derecede 700-800 mesaj geliyor. ara ara silin ki profilin görünme yüzdesi artsın.
Ben böyle tüm sapıkların telefonlarını kapamalarına neden oldum. eskiden arkadaşlık siteleri yokken mircden yapıyordum. mircden sapığın numarasını dağıttın mı mecburen sapıklığı bırakıyor.
Memlekette sapık dengesiz çok. Kafasını önüne eğerek dolaşmak zorunda kalan tüm hanımlarımız beni çok iyi anlıyorlar eminim.
Sakaryazede mazlumun yanında