Gönderen Konu: telefon sapığı  (Okunma sayısı 3805 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
telefon sapığı
« : 30 Mayıs 2011, 17:30:58 »
benim numaram pek kimsede yoktur yani kampanyalardan önce yoktu :-\ son zamanlrda birisi arayıp duruyor gece gündüz en sonunda bugün bağırdım adam gibi konuşsana ne yapmaya çalışıyorsun diye sesimi birine benzetiyormuş ??? sesimi nerden duyduda birine benzetti kampanyalarla alakası varmıdır acaba çok sinirim bozuldu bida rahatsız etme dediğim halde hala arıyor. Devam ederse savcılığa vereceğim gece uykumdan uayndırıyor dengesiz

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
Ynt: telefon sapığı
« Yanıtla #1 : 30 Mayıs 2011, 17:35:03 »
Çok sinir bozucu durum nefret ediyorum böyle insannnlardan. cep telime sapık dadanmadı ama ev telf. arada bir kozalağın teki arıyor. canı sıkılınca bizi arıyo heralde. işin kötüyanı ankesörlü tlf dan arıyor araştırmalara göre  ;D gebermeyesiceee
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 30 Mayıs 2011, 17:35:08 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
benim numaram pek kimsede yoktur yani kampanyalardan önce yoktu :-\ son zamanlrda birisi arayıp duruyor gece gündüz en sonunda bugün bağırdım adam gibi konuşsana ne yapmaya çalışıyorsun diye sesimi birine benzetiyormuş ??? sesimi nerden duyduda birine benzetti kampanyalarla alakası varmıdır acaba çok sinirim bozuldu bida rahatsız etme dediğim halde hala arıyor. Devam ederse savcılığa vereceğim gece uykumdan uayndırıyor dengesiz
geçmiş olsun logocuk yakın zamanda biri daha yazmıştı burcu84 galiba aynı sapık mı ki acaba,ve de niye hep erkek olur ki sapıklar bize de kadın çıksa ne olur sanki  :)

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 30 Mayıs 2011, 17:36:23 »
 :D sozten güldürdn bni kızda var ama bnm erkek arkdşımı aramıştı geberisice :P >:(

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 30 Mayıs 2011, 17:37:22 »
Çok sinir bozucu durum nefret ediyorum böyle insannnlardan. cep telime sapık dadanmadı ama ev telf. arada bir kozalağın teki arıyor. canı sıkılınca bizi arıyo heralde. işin kötüyanı ankesörlü tlf dan arıyor araştırmalara göre  ;D gebermeyesiceee

hemde nasıl snir bozucu cnm ya delirtiyor insanı en olmadık zamanlarda arıyor bde

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #5 : 30 Mayıs 2011, 17:41:25 »
geçmiş olsun logocuk yakın zamanda biri daha yazmıştı burcu84 galiba aynı sapık mı ki acaba,ve de niye hep erkek olur ki sapıklar bize de kadın çıksa ne olur sanki  :)

evet ben yazmıştımm ne anlarlar bilmiyorum bu sapıklık yapmaktan  >:(

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 30 Mayıs 2011, 17:44:14 »
canları sıkılıyor dmekki zekaları anca ona yetiyor  :) ben sizi tanımıyorum diyincde tanıman grekmiyor diyo bide ya  :D

Çevrimdışı demari

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #7 : 30 Mayıs 2011, 18:20:23 »

kizlar genelde kazik atmak icin ariyorlar, kontor, para vs  ;D  bir hikaye uyduruyorlar, genelde yurtdisindan oluyor, bizimkilerde saf ya, bide gonderiyorlar  :D, evde coluk cocuk ac oturuyor
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2011, 19:38:08 Gönderen: demari »

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 30 Mayıs 2011, 18:22:38 »
bence hiç durma direk savcılığa başvur ülkede kanunların olduğunu bilmeye onunda hakkı var :)

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 30 Mayıs 2011, 19:17:01 »
evimi arıyor cebimi arıyor !! benıde arıyor sesler çıkarıtyor !! bende burcunun konsunu okuyunca dedım acaba bi kampanyay verdik numarayı omu ama benı sağlık ocagındn arıyoruz demiyor sadece ses veriyor işte !!