0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yeni oylama başladı mı?
ya şundan bi kazanmadım hergün oyluyorum davet ediyorum yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya şundan bi kazanmadım hergün oyluyorum davet ediyorum yokbır yarısmayı da kazanmazsan da olur hanı nıveayı kazanmısız :D:D:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya şundan bi kazanmadım hergün oyluyorum davet ediyorum yokbır yarısmayı da kazanmazsan da olur hanı nıveayı kazanmısız :D:D: valla onuda oylesine yazmıştım haa şaşırdım ya bunu kazanayım be tencere hoşuma gitti uhauhauaha
yok kübracım ya nerde bizde o şans Ipad falan anca küçük şeylerle avutuyoruz işte:D bu arada manyak pilav yaparım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok kübracım ya nerde bizde o şans Ipad falan anca küçük şeylerle avutuyoruz işte:D bu arada manyak pilav yaparım hıc bellı olmaz o Armagan...benım arkadasım ev kazandı bak...hıc bellı olmaz o ...Allah yazdıysa I pad de alırsın Androıd de...pılavı oyla hem cok hos bence hedıyelerı...hos ben her hafta oyluyorum tık yok ama du bakalım son hafta belkı ...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok kübracım ya nerde bizde o şans Ipad falan anca küçük şeylerle avutuyoruz işte:D bu arada manyak pilav yaparım hıc bellı olmaz o Armagan...benım arkadasım ev kazandı bak...hıc bellı olmaz o ...Allah yazdıysa I pad de alırsın Androıd de...pılavı oyla hem cok hos bence hedıyelerı...hos ben her hafta oyluyorum tık yok ama du bakalım son hafta belkı ...harbi ev mi aldı yuhhhh nerden aldı ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler kazananlara tencere çok güzel, umarım isteyen herkes kazanır canım sen 2. haftamı kazanmıştın bana hala mail gelmedi mesajmı geliyor mail mi ikiside yok ama ....
tebrikler kazananlara tencere çok güzel, umarım isteyen herkes kazanır