yok kübracım ya nerde bizde o şans Ipad falan anca küçük şeylerle avutuyoruz işte:D bu arada manyak pilav yaparım
yok kübracım ya nerde bizde o şans Ipad falan anca küçük şeylerle avutuyoruz işte:D bu arada manyak pilav yaparım 
hıc bellı olmaz o Armagan...benım arkadasım ev kazandı bak...hıc bellı olmaz o ...Allah yazdıysa I pad de alırsın Androıd de...pılavı oyla hem cok hos bence hedıyelerı...hos ben her hafta oyluyorum tık yok ama du bakalım son hafta belkı ...
hıc bellı olmaz o Armagan...benım arkadasım ev kazandı bak...hıc bellı olmaz o ...Allah yazdıysa I pad de alırsın Androıd de...pılavı oyla hem cok hos bence hedıyelerı...hos ben her hafta oyluyorum tık yok ama du bakalım son hafta belkı ...
harbi ev mi aldı yuhhhh nerden aldı ya
harbi ev mi aldı yuhhhh nerden aldı ya
Çağdaş ın cekılısı vardı Anneler Gunu...bır ev verıyorlardı bı suru hedıye bır de...Ankara Karsıyaka Tokı Konutları ndan bır ev cıkmıs ıste...yer cok ıyı bır yer degıl ama bloklar cok ıyı...yenı hepsı...onun ıcın hıc bellı olmaz...bak bu pılavı ıkı uc kere oylayan kazanamıyor bır kez oylayan aldıgı oluyor...
ya günde kaç kere oyluyorum olmadı anlamadım bu işi
tebrikler kazananlara 
tencere çok güzel, umarım isteyen herkes kazanır 
canım sen 2. haftamı kazanmıştın
bana hala mail gelmedi
mesajmı geliyor mail mi
ikiside yok ama ....
evet canım ikinci hafta kazanmıştım, mail attılar, bir iki gün içinde de geldi hediyelerim... duvarlarına yaz istersen sen de. çoktan gelmiş olmalıydı...